Boluspor karşılaşmasında maraton tribünü türk bayrağıyla gelmesini rica ediyoruz

Başlatan S.b.ç Çağrı, 20 September 2012, 21:16:03

« önceki - sonraki »

kamuri

boyle saçma bişey var mı ya kendi ülkemizde kendi bayrağımızı sopalı diye sokamıyoruz stada neyse biz bayrağı sokarız bi şekilde sopasını da veririz içeri almayanlara artık onlar bilirler o sopayı ne yapacaklarını :(

TurgayGölbaşı55

city ultras

ben ülke genelinde böyle birsey görmüyorum,sadeci bizim stadyumda yazak sanki,taraftar biraz üstüne gitse sopalida girer dayaklida girer :evet:

Sioux

kampanyayı başlatıp çağrıda bulunan sbc ama baktım kendileri bile bayrak getirmemişler. toplasan 5 bayrak yoktu.

lato

Alıntı yapılan: Sioux - 23 September 2012, 20:44:27
kampanyayı başlatıp çağrıda bulunan sbc ama baktım kendileri bile bayrak getirmemişler. toplasan 5 bayrak yoktu.

Bu olaya bende anlam veremedim sbc'nin orda bir ben bayrak açtım bir de arka sıramdaki gençler açtı :hnk:

Karabudun

Alıntı yapılan: lato - 23 September 2012, 20:50:30
Bu olaya bende anlam veremedim sbc'nin orda bir ben bayrak açtım bir de arka sıramdaki gençler açtı :hnk:

O zaman tüm tebrikler sana kardeş.Can-ı gönülden diyorum ALLAH senden razı olsun. :ok

target_t.t.b

Alıntı yapılan: lato - 23 September 2012, 20:50:30
arka sıradaki genç ben miyim acaba:)ama muhtemelen senden yaşlıyımdır kardeşim:)

S.b.ç Çağrı

Arkadaşlar bu organizasyonun sbcyle alakası yoktur ben başlatmıştım ve işlemedi fakat tribün konusunda en iyi şekilde desteklediğimize inanıyorum.

lato

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 23 September 2012, 22:32:41
arka sıradaki genç ben miyim acaba:)ama muhtemelen senden yaşlıyımdır kardeşim:)

Valla bir ara arkamda benden daha genç kardeşler vardı dönüp bakmadım bayrak açıldığında yüzlerine bağırmakla meşguldüm demek ki genç gösteriyorsun güzel bişey :)

çýlgýnlar1984

Beledıyeden buyuk bayrak alındı mac gunu mac oncesı maratonun kapasında polıslerle olay oldugu ıcın bayrak ve sıyah bolanlar ıcerı alınmadı arkadslar dıyoruzya maratondakı sıkıntıyı bır bız bırde allah bılır.kırmızı beyaz sopalı bayraklarıda sokamadık.polıslerın taraftarı cok kotu kıskırtıyor.bu tur olaylar tek maraton trıbunun kapısında yasanıyor.yınede maratona gelıp bızımle ılgılenen yonetıcelerımızede tsk bır borc bılırız ıyıkı varsınız.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 24 September 2012, 10:35:02
Beledıyeden buyuk bayrak alındı mac gunu mac oncesı maratonun kapasında polıslerle olay oldugu ıcın bayrak ve sıyah bolanlar ıcerı alınmadı arkadslar dıyoruzya maratondakı sıkıntıyı bır bız bırde allah bılır.kırmızı beyaz sopalı bayraklarıda sokamadık.polıslerın taraftarı cok kotu kıskırtıyor.bu tur olaylar tek maraton trıbunun kapısında yasanıyor.yınede maratona gelıp bızımle ılgılenen yonetıcelerımızede tsk bır borc bılırız ıyıkı varsınız.
Dün maçtan önce dönercilerdeki ekmek bıçakları'da toplandı!...