PTT 1.LİG 4.Hafta Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan fanatik, 15 September 2012, 18:41:38

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

_SoN_

böyle brişeymi var yahu,bu ne sikim şans arkadaş,maçın normal süresini biz devamlı gol yiyerekmi bitireceğiz,yazık yahu,böyle savunmamı olur .Ne kadar atarsak atalım bu şekilde bir bok olmaz.

cezayir55

Lusage

Ortasaha 0... Savunma daha bi 0...

Erhan hocanın yerinde ben olsam soyunma odasında döverim bunları...

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 15 September 2012, 20:17:17
hayvan gibi mücadele edip bi gol atarız,son dakikalarda mal gibi gol yer apışırız senaryo belli

şom ağzıma edeyim

Ekrem

twitter

ibrakadabra55

Golün geliyorum dediği belliydi Bolu'nun hücüm hattı iyi 2.yarı birde Ali Güzeldal , İskender gibi futbolcular eklenicek defansımız kötü zorlanacağız Turgay ve Adem sahada gezinmekten başka bir şey yapmıyorlar.

cezayir55

bluegreen55

Hoca 4 maçtır önlem alamadı.
biz savunma yapamıyoruz.
oyunu ilerde tutmamaız lazım
allahtan ilk yarı 2-2 oldu 2-1 önde girseydik 5-2 fln yenilirdik heralde
Belki şimdi maça sıfırdan başlar 4-2 öne geçer uzatmalardada 4-4 olur beraberliği kurtarırız.(

5trawberry

Hocaaaaaa

Adem Sarı neyse de, Turgay önüne pas atamıyor görmüyor musun hoca ?

Al şu adamı yeter Allah aşkına.

Adem Sarı dan da bi b.k olmayacağı belli oldu. 

55cem55

2 0 degil 5 0 olsa 90 dk bitmeden huzur yok belli oldu...

samsunmania

Kardeşim ne bu adam değiştirmeme inadı. 40.dk bile olsa kötü adamı değiştireceksin. Bağıra bağıra goller geliyorum diyor biz seyrediyoruz. Orta saha ruh gibi. 90.dk da bir yedin tamam, geçen hafta tamam e artık geri çekilme kardeşim ya.

Theofanis Gekas

lokmanın saman alevi olduğunu anlamış bulunuyoruz

Kadir ÇELEBİ

Lide başladığımız günden bu güne Flaş durumlar devam ediyor. Ben yinede bugün hüsranla sonnuçlanacağını düşünmüyorum tek handikap bizim için öne geçip yakalanmış olmamız hoca faktörü burada devreye girecekmi merakla bekliyorum.. Kaleye gidelim sonuca ulaşalım. Öyle bir maç bu..