PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

Gorkem

maçı 2-0 kaybetsek bu kadar koymazdı  :kafa:

buonanotte

Maçta kaybedilen 2 puana üzülmüyorum.Tribün kültürümüz her geçen gün yok olmaya başladı.Bilmiyorum maç esnasında kartallılarla neler yaşandı ama daha maça var 15-20 dakika koyduk mu tezahuratları falan olmuyor bence.Tribün olarak yanlışlarımızı da görmeliyiz.

lato

Alıntı yapılan: buonanotte - 15 September 2012, 20:28:10
Maçta kaybedilen 2 puana üzülmüyorum.Tribün kültürümüz her geçen gün yok olmaya başladı.Bilmiyorum maç esnasında kartallılarla neler yaşandı ama daha maça var 15-20 dakika koyduk mu tezahuratları falan olmuyor bence.Tribün olarak yanlışlarımızı da görmeliyiz.

Çok doğru söylüyosun Çiço Sezgin Tatar gelip geri alsınlar grupları ya da peşlerinden bıraktıkları adamları doğru eğitsinler

Desiqner

Koydukmudan önce kartalın küfürlü tezahüratları ne olacak hocam.Kartal onu bi geçecek tribündergi'de adam golden sonra telleri salladınız demiş adam bunu hakaret alıyorsa nasıl bir kafada olduğunu sen düşün.Tribün tartışacağım adam ilk önce beşiktaş yalamalığından kurtulacak.

lato

Kardeşim o tribünde maçı biz de izledik arkadaş yanlış bişey konuşmuyor tribünün de abi çekme yalakalığından kurtulması şart bizim g.. tümüzü yırtıp takıma para kazandırmaya uğraşırken kimsenin ceza getirecek hareketler yapmaya hakkı yok o kadar insana başkana takıma saygısızlıktır yapılan

Desiqner

Bizim tribünde yanlış yok demiyorum.Aklı başında adam olmazsa tribün gruplarının başında daha çok rezil oluruz.

lato

Aynen öyle bildiğin rezillik ya kimin ne yaptığı belli değil gruplarda başıboşluk olunca taraftar da bağırmıyor bu yapılanlarla övünülmez dövünülür sadece. delikanlılık yapacaksan staddan çık öyle yap kartal taraftarına ne gerek vardı ki bu kadar kışkırtmaya gelmeye sahaya girmeye bu takım bu sene bu iki puana muhtaç kalırsa o zaman daha iyi anlarız bu yapılan yanlışları inşallah ilerleyen zamanlarda herkes hatasının farkına varır

CurvaSs

her gittiğimiz deplasmanda böyle gereksiz muhabbet yapılacaksa bizim işimiz var demektir. maç ile ilgili konuşmanın manası yok. 2-0 öndeyken sahaya atlamanın amacını çözebilirsem, maçla ilgili bir şeyler söylemeyi düşünüyorum. bazı arkadaşlarımız uranyum içip deplasmana gidiyor, sonra böyle oluyor...

HoliganSamSunLu

bu gün 0-0 bitse belki bir puana sevinecektin yada iyi diyecektik ama bu şekilde tam bir hüsan oldu

mehmet yılmaz

Samsunsporluyum diyen herkes varlik amacini sorgulamak zorundadır. Cok doluyum fazla birsey yazmak istemiyorum. mac oncesi Beraberlik deseler kabul ederdik ama bu sekilde olmasi uzuntu verici. Cocuklarin emeklerine yazik oldu.

ibrakadabra55

Aynı geçen sene burdaki BJK maçı gibi oldu maç öncesi 1 puan verseler kabul ederdik ama bu şekilde olması çok kötü !
Bir de şu reismidir nedir bu adamlar takımlarını sevmiyor bu adamlar taraftar değil maganda !

Desiqner

Bu maç her anlamıyla günümün içine etti.Hem yapmayacağım şeyler yaptırdı hem bütün tadımı kaçırdı.Allah birdaha böyle üzüntüler göstermesin hiçbirimize.

King1965

butun samsun sahaya ınenlerı konusuyor kacan puanın sebebı olarak taraftar gosterılıyor

ramcQ_55

15 September 2012, 21:12:03 #448 Son düzenlenme: 15 September 2012, 21:16:42 ramcQ_55
bi adam sahaya atladı die takımın moralimi bozulur allah aşkına hocanın sucu yokda sefamı yedirdi golleri ..
yazık oldu beceriksizlikden gitti 3 puan ama olsun bi puanda iidir deplasmanda 
yavaş yavaş takım oturuyor sanki hata yapmadan doğruyu bulamassın hata yaptık bi daha olmaz inşallah

Karabudun

Yok mudur bilen bu arkadaş sahaya niye girdi?Gerçi hiçbir sebep haklı görülemez.Lakin sahaya atlamadığı polis tarafından dışarı çıkarılmak için sokulduğu söyleniyor.Bu doğruysa diyetini ödemek bize düşmez.Maçtan önce beraberliğe razıydık,ama 2-0 yakaladıktan sonrada can yakıyor berabere kalmak.Kötü futbola rağmen umutluyum.Bir şeyler olacak,bu çocuklar başaracak!Var mı bahse giren?