48 - Ozan Özkan

Başlatan cgr, 15 August 2012, 16:48:14

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

en kötü maçını oynadı.

Lusage

Yerine Canberk oynasa ne olur acaba diye düşündüğüm futbolcu.. Belki bir kaç maç hata yapar bir kaç maç kötü oynar puanlar kaybederiz ama hiç yoktan bir oyuncu kazanmış oluruz.

emre

Mevkisi ne olursa olsun bir topçunun orta yapamamasını aklım almıyor. Ki bu adam bek oyuncusu..

Theofanis Gekas

amatör küme topçusu çok çok çok kötü,bize zerre fayda sağlamadı sağlayamaz

beşnumara

Belki de son haftalarda iyi olmadığı için hoca kesti ama nsumbu sakatlandığı için oyunda buldu kendini.

5trawberry

Orta kesmeyi öğrenmeden kadroya girme.

Theofanis Gekas

senin oynadığın topu bende oynarım ayağına gelen topu uçur ileri,millet seni izlese sabriyle t**şak geçmeyi bırakır senle geçerdi

##kdc##

Ankaragücü maçında ikinci devre başında topçulara moral alkışı sırasında arkasını dönüp taraftara bakmamıştı.
Dün çekilen MR sonuçları bugün gelmiş. Çapraz bağlarında sorun varmış. Bir an önce düzelip hem takıma hem de kendine yararlı olur inşallah..

özkan

Olursa olur,olmazsa olmaz havalarında..

samsun 55

en az 5 ay sahalardan uzak kalacakmış

Theofanis Gekas

canberk pişse daha iyi ozandan kötü olcağını sanmam

Ertuğrul Sağlam

27 November 2012, 20:54:13 #71 Son düzenlenme: 28 November 2012, 11:01:45 Ertuðrul Saðlam
Ankara'da sakatlandiginda insallah sezonu kapatirsin demistim bedduam'mi tuttu acaba, ama uzuldum keske Samsunspor ile ciktigi son mac boyle olmasaydi...

mehmet yılmaz

Ne kadar kötü oynamış olursa olsun bu takımda hiç bir oyuncu böyle bir bedduayı hak etmiyor. Beddua kötü birşeydir, iyi düşünmek lazım.
Yazık değil mi? Aylarca top oynayamayacak, bize de faydası olmayacak.

Desiqner

Kötü bir haber... Umarım Canberk Ozan'ın yokluğunda pişer ve genç yeteneğimiz artık 11'de yerini almaya başlar...

Shane_Falco

Şahsen Canberk'in sağ bek oynatılmasını pek istemiyorum ama başka bi alternatif görünmüyo şuanlık sanırım...