23- Ahmet Arı

Başlatan germencisse, 11 August 2012, 22:57:46

« önceki - sonraki »

alperen_55

Geldiğin den beri en iyi oyununu oynadı yalnız o golü atmalıydı.Ertuğrul sağlam samsunsporluysa diyecekki oğlum samsunsporda başrılı olacaksın yoksa bursada a işin yok diyecek .bir türlü kendisini maçlara konsantire edemedi. yarın gidecek miş gibi...2. yarı yapılacak transfere göre değerlendirilebilir.

cembaba

Az önce mağazamızı ziyaret etti. Sezon öncesi kamp yapmadığı için, ilk devre kötü bir performans koyduğunu belirtti. Antalya kampından sonra beni izleyin dedi. Kendi kendine söz verdi. Forvet arkasında daha iyi oynadığını belirtti. "Hocamızla konuşup, dün forvet arkası ve forvet oynadım" dedi.Dün bunu biraz gösterebildim dedi. İnşallah dediği gibi olur. Daha çok katkı sağlarız.

feticalik

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 December 2012, 16:16:36
Az önce mağazamızı ziyaret etti. Sezon öncesi kamp yapmadığı için, ilk devre kötü bir performans koyduğunu belirtti. Antalya kampından sonra beni izleyin dedi. Kendi kendine söz verdi. Forvet arkasında daha iyi oynadığını belirtti. "Hocamızla konuşup, dün forvet arkası ve forvet oynadım" dedi.Dün bunu biraz gösterebildim dedi. İnşallah dediği gibi olur. Daha çok katkı sağlarız.

Yazıda da belirttiğim gibi, bu tür şeyleri çok görmek istiyoruz..

http://www.deplasmanrehberi.com/eskiden-guzel-futbolcular/

red_white

2.yarı ahmet arı patlama yapacak gibi bir his var içimde

sersa

Twitter'da paylaştığı resimler hep Bursaspor formasıyla hala kafa orda demek ki bu kafayla bize yararı dokunmaz

King1965

Mutlu yıllar ahmet arı , Doğum günün kutlu olsun

Cabbar Samsunspor

Bu Herifi Oynatacağımıza Altyapıdan Birini Oynatalım, En Azından Bir Genç Kazanırız. Bu Herifin Aklı Süper Ligde.

Desiqner

Alıntı yapılan: Cabbar Samsunspor - 14 January 2013, 00:19:23
Bu Herifi Oynatacağımıza Altyapıdan Birini Oynatalım, En Azından Bir Genç Kazanırız. Bu Herifin Aklı Süper Ligde.

Spor Toto 2.Ligdemi olacak kardeşim ? Futbolcu bu tabiki kendine hedef koyacak.Şuan 2.yarı bize yararlı olur diye umut edelim...

ngonge

Süper ligde olsa 10'ar dakikadan en fazla 3 maç oynar. Şu anda alternatifleri de geldi, aklı varsa kendini göstermek zorunda. Yoksa bakınız geçen yılki forvetimiz Anıl.

King1965

yenı tarz yakısmıs .D

Dartagnan

King1965

dogum gununden resımler

ahmetsefa55

doğan abi şıklığını hiç bozmamış  :)

Serkan

hasatasıyız doğan abi : )

cgr

Hatta eliyle "bana yaklaşmayın beyler. Durun, mont kirlenecek."  der gibi :)