10- Adem Sarı

Başlatan Kaya, 01 August 2012, 16:26:45

« önceki - sonraki »

RT55

kimine göre iyi oyuncudur kimine göre kötü..sabaha kadar tartış dur..sebep ne olursa olsun hiç kimse daha 5. dk da böylesine aptalca kart  göremez görmemeli..

berusa55

En büyük şanssızlığın, golü kaçırdığın pozisyonun hemen dönüşünde golü yememizdi. Taraftar da moral olarak çöktü.

Daha iyi olacağına ve gollerini atmaya devam edeceğine inanıyoruz.

celebi

gurgendagli55

Maç içinde yuhlanması doğru değildi. Ama yeter daa!. Ne pas atabiliyor, ne şut çekebiliyor. Golcü falan değil...Şu ağlamaları da bırak artık. Taraftar senden twit atmanı değil, gol atmanı bekliyor...

Burak

vallahi iyi oyuncu olabilir ama Samsunspor'un oyuncusu bu kadar lakayit olmaz topu alışında enteresan pas denemeleri falan yapıyor değişik çalımlar deniyor ama yuhlanması gerekirmiydi o kadarı fazla oldu tabi ki ama golden sonra10.dakikada forma çıkarılmaz arkadaş sen ne kadar forvet oyuncusu olsanda 80 dakika sarı kartlı oynayamazsın hiç yoktan yere atılsa nasıl hesap verecekti hakemi aldatma sürtüşme vs.

Ollivanders

Kacirdigi gol pesine gol olmasi sanssizligi oldu evet ama ben maç içerisinde bir numarasını görmedim. 4 kere duvar pasını yapamadı ve her defasında sahamızda kabul ettik. Gelen topları tutmak yerine abuk sabuk hareketler yaptığında da tribünlerin tepkisini topladı. O golu de kacirinca olay koptu.

HoliganSamSunLu

o gol kaçarmı be şu topun az dibine girin ömrünüz geldi geçti şu topun altına girmeyi öğrenemediniz.

Ertuğrul Sağlam

Emin Kar
- Ayağa kalkabilsem kalkıp Adem Sarı'yı alkışlayacaktım.

Biz az da olsak senin yerine alkışladık başkanım...

celebi

O zaman ilk ic saha macinda baskanimizin yerine ademi cagirip alkislamak lazim diye dusunuyorum

cgr

Adamın zaten morali bozuk, Besim hoca gelince daha da bozulmuştur. Bildiğim kadarıyla Besim hoca ile yıldızları tutmuyor. Umarım yeni bir başlangıç yaparlar...

feticalik

kendisi twitterdan açıklama yaptı. Kariyerinde ilk defa yuhlanmış, yuhlayanları da 3-5 kişi olarak nitelendirmiş. Zaten beklediğimden fazla destek twiti vardı. Atan atmayan herkese teşekkürler. Herşeyiyle dürüst bir insan Adem Sarı.

5trawberry

Dürüst olduğu kadar gösteriş meraklısı bir insan olduğunu düşünüyorum. Ayrıca hocan ve takım arkadaşların hakkında atıp tutan taraftarın tweetlerini RT yapmanın gereği nedir ki?

feticalik

o konuda haklısın. ama sanırım gelen bütün twitleri rt yaptı. filistin yazıları, bizim takımımızda görmek isteriz mesajlarını, es eslileri ...

Uğur Yıldız

bugünde sana yazılanları retweet etcekmisin bakalım?

Atakumlu

la git dugunlerde oyna sen pabucumun topcusu ...