10- Adem Sarı

Başlatan Kaya, 01 August 2012, 16:26:45

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 02 September 2012, 23:35:10
ilerleyen haftalarda düzelecektir.10 numaranın hakkını verecektir takıma alıştıkça

FaTiH_HaN

Erhan hocanın lige verilen araya ihtiyacımız vardı demesinindeki sebep bu zaten Mehmet, Ahmet, Adem ve imkanlar el verirde transfer yaparsak yeni gelen oyuncuların güç depolaması, ademin tek eksiği kondisyon, ben konsantrasyonunda bir eksiklik görmüyorum, istiyor ama yapamıyor birazda yanlız kalıyor.

Uğur Yıldız

seni bi ben beğenemiyom lan.

Nuri Asan

bu bslugu iyi degerlendirecegine inaniyorum daha yeni uyum sorununu astiginda birde gol buldugunda formanin hakkini fazasi ile verecektir

Jnr.Serkan

Bu adam ne iş çözemedim ama sempatik argo tabirle taraftara kendini pazarlamayı çok iyi biliyor : )

Baskent_Samsunspor

ademin bir an önce kendine çeki düzen vermesi lazım şu andaki formuyla 11 de oynaması imkansız

Sol Açık

Adem kötü, Roberts kötü, Tülümen kötü! Sizce de garip değil mi?

Bu oyuncuların tamamı takımın savunmasına yardım da ediyorlar. Ama "kötü" denmelerinin nedeni pozisyona bile girememeleri. Bence sorun forvette değil, takım organizasyonunda ki o da zamanla çözülür umarım.

Özetle, ben Adem'den ümitliyim.

celebi

Sabir arkadaslar sabir

mehmet yılmaz

Adem'in kalitesi ortada. Oyun planımız tek forvete dayalı olduğu için zorlanıyor bence. Düzelecektir.

Kaya

Lig'e verilen ara en çok ona yarayacak..Tek forvet oynamak futbolun en zor işi..Koş,mücadele et,rakiple didiş,üstüne bir de gol pozisyonuna gir ve o yorgunlukla son vuruş yap..Çok zor.

samuray

adem tutuk görünüyor sanki kafası futbolda değil gibi takım uyumu kondisyon eksiklii çok yeni bi takımız düzelecek diye mut ediyiorum

target_t.t.b

bu sistemle goller daha çok orta saha oyuncularından gelir adem bence görevini yapıyo tabi zamanla daha da iyi olacaktır kesinlikle.

fanatik samsunsporlu

adem bugün de kötüydü.

twitter

bizim adem sarı barney stinson çıktı adsa :D

https://twitter.com/AdemSari58

5trawberry

Bu lig bu adamla gitmez.