Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

11 December 2012, 01:11:25 #270 Son düzenlenme: 11 December 2012, 10:45:59 Ertuðrul Saðlam
Yol kenari otoparklari ihale ile (Ordu'lu)  bir firmaya verildi.
Reklam panolari yillar once ihale edildi onlarda ozel bir firmanin elinde.
Bize bunlardan ekmek yok....

ugrass

brigand

dessperadodo

gazatelere manşet olabilecek kampanya düzenlenmeli.transfer için taraftar dügmeye bastı gibi.yurt içi dışı dernek taraftar grupları iş adamları dahil herkese devre olana kadar ulaşılabilmeli zaman vaarken.1 liranın bile yönetim için degeri çok büyük oldugu için zor degil bu iş yeterki samsunspor sevgisi bir paket sigaraya ayırılan paradan daha degerli olsun.şuan yönetim devre arası gelince transfer yapabilmenin telaşında ama o insanlarada hak vermek lazım hangi maddi güç ile.hayatını samsunspora adayan insanların varoldugunu biliyoruz.bu insanlar ellerini taşın altına koyduysa gekas veya başka isimlerin hayallerini kurmak yerine somut adımlar atılması lazım.ve kampanyalarla desteklenmeli bu yönetim.otoparkmış kaldırım mış artık bırakın bu hayalleri allah aşkına.bırakın otopark vermeyi adamlar olanları alıyor sizler neyi tartışıyorsunuz.samsunsporun taraftarından başka dostu yok bunu kabullenmek lazım.yıllardır olanda bu degilmi zaten.

target_t.t.b

Yeni yönetimden istemiyorum direk yalvarıyorum:takımda lokman,kere,musa sinan,(her ne kadar beğenmesemde) hakan aslan ve burak çalıkı bırakın.gerisini yollayın.ayrıca ilk olarak dobiyi yollayın.ali kemal i tekrar yönetime kazandırın.Bu isimlerin gitmesiyle elde edilecek tasarrufla GEKAS,HAKAN BAYRAKTAR ve de iyi bir kaleci getirin boş kalan mevkileri canberk.doğan m yılmaz h ibo gibi gençlerimiz fazla fazla doldurur.Nolur size yalvarıyorum.düşersekte böyle düşelim.bu ruhsuzlara bizi muhtaç etmeyin.

Recep

vakit geçirilmeden dobi hasan ile yolların ayrılması
bize faydası olmayan bir kişiye bakmak zorunda değiliz ki bu zorluklar içinde yazık

feticalik

Zamanında Samsunsporumuzu yüz üstü bırakan insanların ne kadar faydalı olduğu ortada. İstirham ediyoruz Dobi gitsin Ali Kemal Gedikli gelsin. Neden istifa ettiğini bile bilmiyoruz ama nedeni çok açık..

Sahada yürüyen ruhsuz oyuncuların mevkilerinde gençlerimiz oynasın. Sene başında play off planları yaparken şimdi ne hallerdeyiz. Düşeceklerin en büyük adaylarındanız. Bari gençlerimiz sahneye çıksınlar..

Kayserispor Murat Bildirici'nin sözleşmesini fesh ediyor. Oyuncu faydalı olabilecek bir oyuncu.
Kayserispor'un diğer sözleşmesini fesh etmeyi veya kiraya vermeyi düşündüğü isimler; Umut Sözen, Franco Cangele, Emir Kujovic.
Eskişeirspor da Burhan ve Malecki ile yollarını ayırdı.

Şimdilik bu kadar.

Baskent_Samsunspor

son günlerde basında o kadar bilgi kirliliği varki neden yönetimdeki arkadaşlarımız bir açıklama yapmıyor.

samsunsporlu1994

Yönetimden yalanlama gelmediğine göre yapılan tüm haberler doğru.

burakbas

Yonetici abilerimden ricam su transfer muhabbetleri Ya yalanlansin ya dogrulansin. Hevesleniyoruz...

ngonge

Acizane, transfer yapılacaksa hazır- idmanlı oyuncu alınmasını yoksa A2lerle devam edilmesini

sadece55

Yeni yönetimden Askerliğin 4 aya düşmesini istiyorum.

Sadece Samsunspor

Oktay Delibaltayı alsak tam aradığımız oyuncu dikine oynuyor harika paslar çıkarıyor. Ekigho'yu alsak koşsa orta kesse ve Gekas gelse bitiriciliğini konuştursa bu takımı kimse tutamaz. Yanında bugünki gençler gelde sevinme. Şu koca Samsunda Oktay, Ekigho ve Gekas'ı sadece bu 3ünü getirecek adam gibi adam yok mu. Gelsinler şov yaparız.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 December 2012, 17:34:28
gekas gelsinde ekikonun gelmesine gerek yok. gekas ve yanındaki herhangi genç isim çok iyi iş yapar. diğer yandan oktay zaten gelmez. bu yaşlarda isimlerle orayıda idare ettiririz.

Gekas'a top atmadıktan sonra Gekas bişey yapamaz o yüzden ekigho ve oktay dedim

5trawberry

Keşke bir samsun evladı çıksa da, alın size 3-4 trilyon para. istediğiniz adamı getirin dese. 17'de 13-14 yapacak kadro oluşturulur yeminle.