Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan [20.07.2012]

Başlatan berusa55, 19 July 2012, 00:53:40

« önceki - sonraki »

berusa55

İlk sahurumuzu yaptık çok şükür. Haydi Bismillah...

Allah Ramazan'ın sonuna da kavuşmamızı nasip eylesin.

kumköylü ahmet

Bu Mubarek Gecede 2.Kez BABA olmanin Mutlulugunu Yasiyorum.ALLAH`im Utandirmasin.ALLAH`im Olmayanlarada Nasip Etsin insallah..ELYESA YUSUF SONKAYA Hosgeldin Canim Oglum..Bu Konu burdami Paylasilir Bilmiyorum ama Siz Kardeslerimide Haber Verim DEdim..Bir Samsunspor`lu Daha Aramiza Hosgelmisdir.

berusa55

Allah analı babalı büyütsün dostum. Ne güzel bir gecede hayata merhaba demiş yeni Samsunsporlu yeğenimiz.

emre

ilk sahurda yollardayız ama değecek ilk iftarı memlekette açacağız :)

Levent ÖCAL

"Baslangiclar sonuclarin tecelli yeridir"... Rahmet ile baslayan Ramazan ayinin Kurtulus ile Tecelli bulmasi temennilerimle... Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun...

_SoN_

celebi

Cheregi

20 July 2012, 18:51:05 #22 Son düzenlenme: 20 July 2012, 20:30:42 Cheregi
Maniler nerde maniler, manisiz ramazan mı olur  >:(

Birileri mani yazsın
Ramazanın tadı çıksın
Oruç tutup mani yazanın
Takımı süper lige çıksın

Uğur Yıldız

Şu an en az Samsunspor'un gol atması kadar topun patlamasını bekliyorum.Hadi hoca dök bizi sofralara

berusa55

Sanki dün açtık şu başlığımızı ama bugün 17.gününü idrak ediyoruz Ramazan'ın.

Sonunu da görüp bayram sevincine kavuşmak dileğiyle...

ahmetsefa55

berusa55

Kardeşim 17 gün geçmiş nasıl bitmiyor; kalan 13 günü de yeriz biz Allah'a şükür  :kanka:

orucreis

bir gün daha gitti ramazan dan .........

berusa55

Her ayrılık hüzünlüdür; acıdır.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in son sahurunu da yapıyoruz bu gece. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul, gelecek Ramazan'a kavuşmayı nasip etsin...

orucreis

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 August 2012, 03:06:44
Her ayrılık hüzünlüdür; acıdır.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in son sahurunu da yapıyoruz bu gece. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul, gelecek Ramazan'a kavuşmayı nasip etsin...

amin inşallah abi