güle güle Samsun...

Başlatan millwall, 07 July 2012, 12:54:03

« önceki - sonraki »

Turuncu

07 July 2012, 14:35:02 #15 Son düzenlenme: 07 July 2012, 17:06:05 Turuncu
Seviyorum seni hapay abi . Allah'a emanet ol. Kollar açık :) o bacak arasını unutmayacam sende bizi unutma abi  :)

Kaya

Oh bee gidiyon mu len  :D  :kanka:

Şaka bir yana ALTAY'ı senin ile sevdik kardeşim,kısacası seni çok sevdik..

ALLAHa emanetsin dikkat et kendine..  altay_x

Ajan

07 July 2012, 15:13:55 #17 Son düzenlenme: 07 July 2012, 15:19:28 Ajan
 Ağız dolusu küfürlerle avaz avaz ortalar yaptık aynı tribünden yeri geldi mezen olduk sofrana aynı anda girdik hiçbir şeye diye başlayan bestelere pankartları ehuehu'na yaptık varsa hakkım helal olsun abi yolun açık olsun her daim zannı Altay hanni altay_x

SSKLA

Abi yolun açık olsun, ayrılışın beni net üzdü birde üstüne trabzondan sonra seninle bir daha deplasman yapamamış olmak daha da çok üzdü.Sağlam git sağlam dön abi.

Siyah beyazmış onun dünyası
Tek varlığıymış kutsal forması
Kafası güzel boynunda atkı
Kim bu diye sorma

O bir ALTAYLI

Tekrar yolun açık olsun abi Allah'a emante ol.

brigand

Kardeşim, bahtında yolunda açık olsun.

Sercan

Bizi unutma kardeşim.. Yolun açık olsun seviyorum seni ;)

ÖlümeSamsunspor55

Allah'a emanet ol abicim . Bilmiyorum yeniyim belkide senin üzerinde hakkım yoktur biraz yaşımda küçük size göre ama yinede Helal Olsun.

SerhaT55

Abicim allaha emanet ol hakkını helal et .   altay_x samsunspor_x

kalptenþimþek

Büyük Altay.. Büyük Hapay..

doðan

Allaha emanet ol Hapay , bir gün bir yerlerde tekrar görüşebilmek dileğiyle şimdilik hoşçakal...

celebi

Allah yolunu acik etsin kardesim

usare

Kardesim yolun bahtın açık olsun. Güle güle git.

AhmetDenizci

Abicim halı sahada senden öğrendiklerimin haddi hesabı yoktur, hakkını helal et, inşallah tekrar görüşürüz, kendine çok iyi bak Büyük Altaylı.

Özlicez be abi...

##kdc##

Ollivanders

Büyük Altay'lı adam gibi adam hapayinho yolun açık olsun. Allah'a emanet ol oralarda. Seviyoruz seni. Özleyecegiz.