Samsun'da Sel Felaketi

Başlatan berusa55, 04 July 2012, 00:43:50

« önceki - sonraki »

celebi

suda boğularak ölen şehit muamelesi görürler. rabbim mekanlarını tekrradan cennet eylesin inşaallah

ÖlümeSamsunspor55

Alıntı yapılan: celebi - 06 July 2012, 22:29:56
suda boğularak ölen şehit muamelesi görürler. rabbim mekanlarını tekrradan cennet eylesin inşaallah
Amin <3.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 06 July 2012, 22:29:56
ilk başta saçma geldi ama hakkatende suda boğulanlar ''ahiret şehidi'' sayılıyormuş.
diyanetin sitesinden baktım.
Allah rahmet eylesin.

erkutdem55

Şimdi haberler çıkıyor,o buna arsayı vermiş,o başkanın kardeşi bu komisyon başkanı falan diye.bunun bi kanunu cezası yok mu?bariz şekilde yolsuzluk yapılmış,sonuçta da insanlar ölmüş.bu şekilde 3 5 kişiyi cezalandırsalar,biraz da olsa caydırıcı olmaz mı?yapanın yanına kar kalıyor herşey göz göre göre.bu artık siyaseti de aştı.bu kadar vicdansız bir toplum nasıl olabildik anlamıyorum.15-20 sene önce böyle şeyleri filmlerde falan izlerdik.şimdi türkiye bir film senaryosu oldu maalesef

mehmet yılmaz

Bugün cenazesine ulaşılan kaporta ustası Mustafa Gazel'in Samsunspor'un efsanevi müdürü Seçin Arsan ile 1990'lı yıllarda dükkanında çekindiği bir foto... Arkadaki poster, saat vs.den de anlaşılacağı gibi iyi bir Samsunsporluyu kaybetmişiz... :(

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun abimizin...

binikalamadım

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 06 July 2012, 23:21:47
Şimdi haberler çıkıyor,o buna arsayı vermiş,o başkanın kardeşi bu komisyon başkanı falan diye.bunun bi kanunu cezası yok mu?bariz şekilde yolsuzluk yapılmış,sonuçta da insanlar ölmüş.bu şekilde 3 5 kişiyi cezalandırsalar,biraz da olsa caydırıcı olmaz mı?yapanın yanına kar kalıyor herşey göz göre göre.bu artık siyaseti de aştı.bu kadar vicdansız bir toplum nasıl olabildik anlamıyorum.15-20 sene önce böyle şeyleri filmlerde falan izlerdik.şimdi türkiye bir film senaryosu oldu maalesef

bariz bir şekilde şike yapıldı da sonucu ne oldu...bunun sonucundan da hiç bir şey bekleme hele de bu devranda...dayak yiye yiye aklımız başımıza geleceğine dayak arsızı olduk müstehaktır bizlere... :-X

meas55

hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye çıktı.

Ertuğrul Sağlam

Bugun sel felaketinin dorduncu gunu ve biz sanayi esnafinin nerdeyse dort gundur eli ayagi ayagi kurumadi. Bugun Haber gazetesinde bir haber okudum  Gazeteci Avni Demir'in oglunun nikahina, Mv Ahmet Yeni, Bld b. Zihni Sahin, BurhanBayraktar, Hayati Tekin'inde aralarinda bulundugu 12 kisi sahitlik etmis ama 2000 esnafin 10,000 calisanin bulundugu Gulsan san. esnafi ve calisanlarina Necati Demirtas disinda ne bir siyasetci nede bir burokrat gelipte gecmis olsun demedi. Yarin oy istemeye gelenin ..........................

cembaba

amasra

almanlar işi biliyor baumaxda zerre camur yok

BigBadMama5552

AlıntıSamsun'da meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 12 oldu. Yılanlı dere mevkiinde 40 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Cenaze, otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Canik İlçesi'nde geçen Salı günü akşamı meydana gelen selde yaralar sarılmaya çalışırken, suların çekilmesiyle birlikte bir kadın cesedi daha ortaya çıktı. Selde hayatını kaybedenlerin sayısı da 12'ye yükseldi. Canik İlçesi Sarıbıyık Köyü Yılanlı dere mevkiinde, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri dere kenarına yıkılan ağaçları vatandaşlarla birlikte toplarken, bir ceset buldu. Durumu hemen polis ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 40 yaşlarında bir kadına ait olduğunu tespit ettikleri kadını ambulansla Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı. Burada yapılacak otopsinin ardından ölüm nedeni ve kimliğinin belirleneceği bildirildi.

Yetkiiler, herhangi bir kayıp başvurusunun kendilerine yapılmadığını, bölgede başka cesetlerin de bulunma ihtimalini gözederek arama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20935986.asp

cem

yazık bu şehire siyaetçilerden utanıyorum o sel günü akan gözyaşlarımımın hakkını helal etmiyorum sizlere utanın reziller

minci

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 07 July 2012, 13:02:45
Bugun sel felaketinin dorduncu gunu ve biz sanayi esnafinin nerdeyse dort gundur eli ayagi ayagi kurumadi. Bugun Haber gazetesinde bir haber okudum  Gazeteci Avni Demir'in oglunun nikahina, Mv Ahmet Yeni, Bld b. Zihni Sahin, BurhanBayraktar, Hayati Tekin'inde aralarinda bulundugu 12 kisi sahitlik etmis ama 2000 esnafin 10,000 calisanin bulundugu Gulsan san. esnafi ve calisanlarina Necati Demirtas disinda ne bir siyasetci nede bir burokrat gelipte gecmis olsun demedi. Yarin oy istemeye gelenin ..........................
Gene herkes koşa koşa oyunu verir. Merak etme. Bu kadar balık hafızalı olduktan sonra başka birşey olmaz.

SametYılmaz55

şu an için ekiplerin çalışması ne durumda bilmiyorum ama aynı olay Doğu'da herhangi bir yerde olsa şu an seferberlik ilan edilmişti.devletin bütün kurumları seferber olmuştu bir şeyler için.bu yaşanan felaket nedense çok normal bir şeymiş gibi hareket ediyor bütün yetkililer galiba...

_SoN_

artık tokide bodrum katlarda oturulmayacakmış,o katlar boşalacakmış.Biriler ölünce aklımıza geliyor bu önlemler hep .