2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: minci - 04 September 2012, 22:04:25
Endişe etme. Bu akşam yönetim kurulundaki arkadaşımla görüştüğümde aynı konuyu ben de sordum. Verdiği yanıt 2 trilyonluk bir reklam aldıklarını dolayısıyla bunun bir sorun olmayacağını söyledi. Yoksa başka türlü bu kadar transfer yapabilirlermiydi.

2 trilyonluk bir reklam almadık.
arkadaşımız kimse doğru bilgiye sahip olmadan söylemiş.
halen ekonomik olarak ciddi zorluklarımız var.
mesela arif şahin geçen sezon ligi domine eden, benim de çok beğendiğim celilvari bir futbolcu. alalım isterim ama şu an 4-5 takım birden istiyor ve fiyatı 600.000 lira civarında. yani bizim şansımız yok gibi.
2 ya da 3 transferle kapatacağız dönemi. öyle görünüyor.

SSKLA

nsumbu ön libero olarak düşünmeyin beyler :) eğer hala eski gücü varsa bildiğim kadarıyla oyunu çift yönlü oynuyor.

cezayir55

yetenekli gurbetçi futbolcular yakalayabilsek ne güzel olurdu gençlerbirliği kayseri bu işi çok iyi beceriyor

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 04 September 2012, 22:26:38
2 trilyonluk bir reklam almadık.
arkadaşımız kimse doğru bilgiye sahip olmadan söylemiş.
halen ekonomik olarak ciddi zorluklarımız var.
mesela arif şahin geçen sezon ligi domine eden, benim de çok beğendiğim celilvari bir futbolcu. alalım isterim ama şu an 4-5 takım birden istiyor ve fiyatı 600.000 lira civarında. yani bizim şansımız yok gibi.
2 ya da 3 transferle kapatacağız dönemi. öyle görünüyor.
hocam bu alacağımız en fazla 3 oyuncunun mevkileri hakkında bilgi verebilir misin?

mehmet yılmaz

Bir santrafor
bir orta saha
bir de eğer üçüncü olursa Musa Aydın.
Musa konusu halen netlik kazanmadı.

fanatik555

Alıntı yapılan: samsuni - 04 September 2012, 22:39:45
Bir santrafor
bir orta saha
musa 400bin de ısrarlımı hala

mehmet yılmaz

twitter

Bir santrafor
bir orta saha

çok iyi  >l<

fanatik555

Alıntı yapılan: samsuni - 04 September 2012, 22:43:17
400.000'den fazla istiyordu.
samsunun çocugu fedakarlık yapmıyosa almaya gerek yok hocam

cezayir55

400000 veren var mı ona merak ediyorum nedir bu inat

55.hakan

Bir santrafor
bir orta saha
Teşekkürler...Aldığımız forvetler-santroforlar hep fizikli top tekniği üst düzey olmayan oyuncular.Tarz olarak çok fizikli değil ama Adem Büyük gibi Serkan Aykut gibi iş bitirici,ceza alanında sakin bir adama ihtiyaç var benim fikrim.Orta sahaya zaten günlerdir konuştuğumuz bileklerine hakim ileri bizi taşıyacak bir adam üstüne bir de Musa olursa tadından yenmez.

holigan5565

Bence daha taransfere gerek yok musa efendide takım içi dengeleri bozacak bie ücret almamalı bence kadroyu şişirmenin her zaman fayda verecğini düşünmüyorum kadromuzdaki adamlara zamanında ödemeleri yapalım bnce bu hepsinden önemli.

minci

Musa tıpış tıpış imzalayacak. Hemde bizim şartlarda. Gidebilseydi çoktan giderdi. Sanki biraz yönetim bu durumu bildiği için işi ağırdan alıyor. Yarın son gün. Bizim transferin son gününde birçok oyuncuya imza attırma gibi bir geleneğimiz var. Musa kolay kolay bu yaştan sonra süper lige gidemez. PTT ligine gidecekse onun için bizden daha iyi bir yer yok. Belki daha az para alır ama futbolu bıraktıktan sonraki yaşamını da kurtarır. Tanjunun durumunu biliyor. Aynı şekilde Cenk de öyle. Musa akıllıdır onlar gibi yapmaz. Ancak yahudi pazarlığı yapması da hiç hoş değil. Kredisini tüketiyor. Ancak bizde iyi iş yapar. Musa transferini isterim ama bu konuda ilk günkü kadar coşkulu değilim. Yine de mantık çerçevesinde bakmak lazım. Eğer hedef süperlig ise ki öyle görünüyor alınmasında yarar var.

erkutdem55

Takım içi kazanç dengesini ciddi anlamda bozacaksa Musa transferine gerek yok kanısındayım.sanki huzursuzluk çıkarma potansiyeli olan bir topçu Musa.Yine de gelirse de bizim çocuğumuz,gelmese de.

55.hakan

Ben yönetimin hedefinin süper lig olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar maddi zorluklara rağmen son transfer gününde 3 tane transferi düşünmezlerdi.Gerçekten eksik mevkiler açıkça belli forvet ve orta sahadaki durum kabak gibi belli oluyor.Şöyle düşünüyorum ben olsam da aynı şeyi yapardım.Bu sene takımlar bu kadar kötüyken bu fırsatı kaçırmak istemez içim içimi yerdi.Bence yarın yapılacak transferler hedefimizi belli edecek.Ya ilk 6'ya oynayacağız ya direk süper lige.Oynadığımız ilk 2 hafta maçlarına göre öyle bir ince çizgideyiz.