2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Yunusemre55

Musa gelirse sevinirim ama gelmezse Türkiye'de Futbolcu gıtlığı denen birşeyde yok .

ult55ras

yönetime güveniyoruz. onlar musa'nın yararlı olup olmayacağını anlarlar ve ona göre hareket ederler.

55.hakan

Musa zaten şartları kabul ederek gelecek beyler o bizim şartlarımıza uyacak biz onunkilere değil.Alt yapımızdan çıksa da futbolcu futbolcudur bu kadar duygusal bakmayalım bence işin içinde para varsa.Ona bakarsanız takımlarda futbolcuları satar kaba tabirle ve kulübüne para kazandırır.O zaman bazı futbolcular da Samsunspor beni zamanında sattı diye gelmemesi lazım.Musa'nın belli bir değeri vardır onu istemekte haklıdır.Bizim derdimiz gelince papazlık yapmaması şartlarımızı kabul edip papazlık yapmayacaksa en büyük transferlerimizden olur.

GençKozluklu

04 September 2012, 15:07:35 #2688 Son düzenlenme: 04 September 2012, 15:44:29 GençKozluklu
Alıntı yapılan: imparatorcelil55 - 04 September 2012, 14:53:14
yönetime güveniyoruz. onlar musa'nın yararlı olup olmayacağını anlarlar ve ona göre hareket ederler.

Taraftarın bu güveni çok önemli. Futbolcularla yönetimin ilişkisi de güzel. Futbolcuların da bu manada yönetime inanıyor ve güveniyor. Karşılıklı güvenl olduğu sürece başarı kaçınılmaz. Bu süreçte bazı hatalarda olabilecektir. Genel olarak bugüne kadar takip edilen trasnfer politikası çok başarılı. Bu amatör ruh geçen yıl olsa bu takım uçardı. İşi bilen bir başkanımız ve yanındaki arkadaşlarımızın amator ruhla çalışması yıllardır özlemini duyduğumuz bir tablo.

Bu takım hedef vermiyor ancak bir yere not edelim. Süper denen lig bu yıl pek te uzak değil.

Saygılarımla

mehmet yılmaz

N'sumbu tamam. Bir-iki saat icinde imzayi atacak. Ben guveniyorum kendisine, hayirli olsun.

Levent ÖCAL

Vallahi helal olsun bu kadar titizlikle yürütülen transfer çalışmaları, böyle ince eleyip sık dokumak her baba yiğidin harcı değil, Allah sizlerden razı olsun Samsunspor'u yeniden ayağa kaldırdığınız için.

muzaffer4

şu n'sumbu nun adının telafuz edilişini yazabilecek olan var mı? :o

Desiqner

N'sunbu diye yazılır Ensunbu diye okunur  :kanka:

muzaffer4

Alıntı yapılan: Desiqner - 04 September 2012, 15:32:05
N'sunbu diye yazılır Ensunbu diye okunur  :kanka:

n'sumbu mu yoksa n'sunbu mu

Desiqner

Ahmeti

N'sunbu Samsunspor'umuza hayırlı uğurlu olsun. Önümüzde 15 günlük bir zaman var daha önce kampada katılmış olması bir avantaj takımdaki arkadaşlık ortamı N'sunbu'ya yabancılık çektirmeyecektir.

samsunsporlu1994

Bu oyuncu hakkında seyretmeden yorum yapmak yanlış olur. İnşallah yararlı olur.

Stoper

@dvrmctn

AlıntıKonyaspor'un sezon başında Kartalspor'tan transfer ettiği Gökhan Güney takımdan ayrıldı.Kartalspor ile şu anda görüşüyor,Samsun da istiyor.

ahmetsefa55

55.hakan

Ön libero mevkine oyuncu alındı sanmıyorum bu oyuncunun alınacağını.