2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Ertuğrul Sağlam

Musa Aydin takim bulamazsa gelecekmis!... kusura bakmayin s....olup gitsin nereye giderse Samsunspor Samsunlu hicbir futbolcunun "B" plani olamaz... Ayrica burda bize karsi oynayan Önder Çengel' de gelirse super bir transfer olur kisiligini bilmem ama futbolculugu super...

AhmetDenizci

Şimdi internette dolaşırken rastladım. Kirita, Romanya ikinci lig takımlarından FCM Târgu Mureș diye bir takıma gitmiş geçen sene ve vikipediye göre toplam 5 maçta oynamış. Belki bu başarıya aç genç ve hırslı takımın ruhuna uymayabilir ama Kirita'yı bir daha kırmızı beyaz formayla görmeyi isterdim. Romanya ikinci lig takımında oynadığına göre sanırım yıllık ücreti makuldur. Düşünülebilir belki. Tabi daha Lazar ve Bahia'dan yakayı kurtaramadık.

cezayir55

krita türk vatandaşı olması lazım

GençKozluklu

Arkadaşlar bu sayfayı Transfer dedikoduları yerine Transfer Bombaları diye değiştirsek. Yönetimi ve arkadaşları tebrik etmek gerek. eldeki imkanlarla en iyisini yapıyorlar. Bu yönetim geçen yıl olsa o paralarla bu takımı uçuracak takımı kurardur. Ben bu yıl bu takımını hedef gösterilmese de plase hedef Süper lig olduğunu düşünüyorum. Tabi beklenti yükseltmemek adına yönetim hedefi şarşıtıcı ve stress yapmayacak şekilde düşük gösteriyor. Buda bir taktik.Emin başkanın olduğu yerde takımın iddiasız olması zaten düşünülemezdi:)

Saygılarımla

orucreis

abi bence bu takım garanti play-of oynar burayada yazıyorum demedi demeyin samsunspor_x

ugur1655

cezayir55

AhmetDenizci

5trawberry

Kritayı bende düşündüm de ikinci ligde oynadığını hiç tahmin etmemiştim.

35 yaşında, artı Türk vatandaşlığı da var.

Olmayacak bir transfer değil aslında. Ama ülkesinde yaşamak isteyebilir bundan sonra.

cezayir55

nduka yı kiralık alsak iyi iş yapar

SSKLA

12 August 2012, 04:02:31 #1496 Son düzenlenme: 12 August 2012, 04:20:43 Berkay Yelken
Aslında Samuel Eto'o yu kiralık alsak fena olmaz geçenlerde menejerine avrupadan gelen bütün teklifleri kabul et demiş  :evet: o paradan 19 milyon 980 bin € feda ederse olmayacak iş değil bence Eto'o yu alalım iyi topçu  :-* :--* :evet: :deli: :P
ciddiyim abiler

bu arada Bahia ile lazarı unutmuşum onlar bir olmasa varya :(

Edit: Ayrıca menejerine benim için paranın önemi yok nasıl teklif gelirse gelsin avrupadan kabul et demiş. Eğer karadenize kıyımız var diye burayıda rusya gibi zannederse gelmez belki ama inanın imkansız değil  :evet:

cezayir55

niye nduka olmayacak bir transfer mi kendisini zaten bankasyadan istiyorlar

SSKLA

Alıntı yapılan: cezayir55 - 12 August 2012, 04:06:09
niye nduka olmayacak bir transfer mi kendisini zaten bankasyadan istiyorlar

ben sana yazmadım kardeşim ;) bundan farksız ciddi ciddi olan mesajlara karşı yazdım yoksa nduka kimmişte Samsunspor'umuza burun kıvırıyormuş.

cezayir55

şimdi bize bir yerli bir yabancı forvet bir orta saha bir sağ bek lazım