2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 11 August 2012, 16:30:43
Bu oyuncular imzaladığı için diğer oyuncular yollanıyor olabilir.Mesela Ahmet Arı sağ kanat ve Evren'den kaliteli ise yollanması normal.Ama bakalım imzalar gelecek mi?
Tahmin ettiğim gibi bu transferlerden dolayı bu adamlar yollanmışlar

Yunusemre55

Bende öyle tahmin ettim sonra tahminim tuttu . Ertuğrul hoca dedi zaten Samsunspor'a her türlü oyuncu gidecek diye sözünü tuttu .

cembaba

Tavşanlı ve Göztepe ikisinden 2 galibiyet şehri direk havaya sokar. Caddeleri bayraklarla süslemeye başlarız diyeyim şimdiden :)

emrullah

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 August 2012, 21:21:20
Tavşanlı ve Göztepe ikisinden 2 galibiyet şehri direk havaya sokar. Caddeleri bayraklarla süslemeye başlarız diyeyim şimdiden :)

İN-ŞAL-LAAH  :holey:

Cheregi

11 August 2012, 21:27:59 #1459 Son düzenlenme: 11 August 2012, 21:31:48 Cheregi
Alıntı yapılan: jean - 11 August 2012, 21:00:01
Takim topârlandi ligde kaliriz bu sene sonraki yilda destek olursa zenginler cikariz ins

Bank Asya takımlarında bu sene göze batan (ya da süper ligde oynayabilecek kalitede) oyuncular Ali Güzeldal, Serdar Kulbilge, Murat Tosun, Cem Sultan, Sankoh, Makukula (form durumuna göre), Mehmet Batdal, Ahmet Arı, Lokman Gör, Mehmet Sak, Hakan Aslan, Gurur, Kere, Agbetu, Gökhan Güleç, Mbilla, Okan Salmaz...

Diğerleri form durumuna ve performansa bakar. Kimseden eksik kalır yanımız yok, hatta geleceklerle ve yabancılarla fazlamız var. Hala mı düşmemekten bahsediyoruz?

twitter

bahia'yı sola, lazar'ı sağ beke cüzi miktarla koysak ya la  :deli:

SSKLA

**KaR6**

Samsunspor'un parasını düşünmek bu sene geldi milletin aklına.. facebook ergenleri kadar yönetim de düşünüyo kulubun parasını, merak etmesin kimse.. yollanan oyunculara 1 kurus para verilmedi.. dikkat ederseniz tff de de isimleri yok demek ki lisansları cıkmadı yani bi hakedişleri yok..

gider ayak sinirlendirmeyin la beni  :)

ibo055

her sene duyuyoruz bunları boş konuşup can sıkmayınlar.  facebook zaten sallama yeri konuşsunlar dursunlar bilen biliyor

lato

Bu takım bu yönetimle fena havaya girer yaşanan olaylardan herkesin çıkaracağı ders fevri davranmamak lazımmış bekleyip güvenmek gerek :evet:

Theofanis Gekas

Allahını seven bu yönetime hesap sorar gibi mesajlar yazmasın kimin hesabını kimden soruyosunuz,insan kendi kendine hesap sorarmı

55.hakan

Biz biraz ücretten feragat etsek O da biraz feragat etse de orta sahayı Musa Aydın'la tamamlasak dadından yinmezz 8)

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/musa-aydin/profil/spieler_7139.html

ali ihsan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 11 August 2012, 22:53:44
Biz biraz ücretten feragat etsek O da biraz feragat etse de orta sahayı Musa Aydın'la tamamlasak dadından yinmezz 8)

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/musa-aydin/profil/spieler_7139.html

Musa,Süper Ligte oynamak istediğini iletti Başkanımıza.Bizde şayet 1.Ligte oynamak durumunda olması halinde kapımızın açık olduğunu söyledik.Gerisi Musa'nın bileceği iş...

55.hakan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 11 August 2012, 23:25:22
Musa,Süper Ligte oynamak istediğini iletti Başkanımıza.Bizde şayet 1.Ligte oynamak durumunda olması halinde kapımızın açık olduğunu söyledik.Gerisi Musa'nın bileceği iş...
Süper ligde kulüp arıyor şu anda demek ki.Kulüp bulamazsa umudumuz var gelmesi için sağlık olsun.

twitter

Akhisar alırsa alır Musa'yı. Ahmet'e güveniyorum ben pek gerekte kalmadı aslında.