2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Desiqner

Arkadaşlar emin olun yönetimdeki abilerimiz ve teknik ekibimizde bu söylediklerinizin gayet farkında.Hocamızın söylediği birşey vardı zaten hatırlıyorsanız."Kamp görmüş oyuncuları almaya çalışacağız.." yani 1 sene oynamayıp baştan kamp görecek adamlar değil.
Hayırlısıyla bu transferler yapılırsa kamp oyuncularımızın birbirleriyle tanışma,kaynaşma zamanları olacak.Birkaç hazırlık maçıda yapabilirsek on numara olur.Tabiki birçok bank asya kulübü kadar rahat şartlarda bunlar gerçekleşmesede İnşallah sonunda gülen oluruz...

holigan5565

Bu hemen transfer bekleyen arkadaşlar 39 trilyon borcu ve alınacak iyi futbolcuların yıllık 800-900 binlik ücretlerini kendi ceplerindenmi ödeyeceklermiş acaba ;)

celebi

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 31 July 2012, 15:30:18
Ligin başlamasına 26 gün kaldı ve Samsunspordan hala transfer yok. Anlamakta zorlanıyorum,zaten kongre sürecinden dolayı çok geç kalındı,takıım kampa gidemedi. Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli pazartesi 4 oyuncuyla sözleşme imzalayacağız demişti imzalanmadı. Emin Başkan ilk önce 14 transfer yapacağız dedi,dün de 10 transfer yapacağız diyor. Öncelikle kulübün transfer yapacak yeterli parası var mı? Yönetimin Samsun Spor Kamuoyuyla bunu paylaşması lazım.Şu an Samsunsporun mevcut kadrosunda bu ligde oynayabilecek 4 tane futbolcu var. 10 transfer bu takıma yeter mi? Bu adamlar ligin başlamasına kadar takıma uyum sağlayabilecekler mi? Ankaragücü ve Denizlispor hariç herkes transferlerini ve kamplarını noktalamak üzere.Cuma günü kamp başlayacak,Erhan Altın hocamız acaba hangi oyuncularla kamp yapmayı düşünüyor.Yönetimin büyük bir fedekarlık yaparak bu görevi üstlendiğini ve kulübü bu borç yükünden kurtarmak adına çalıştığını biliyoruz ama her geçen saat Samsunspor'un aleyhine işliyor. Bu kaos ortamından Samsunspor'un zaman kaybetmeden çıkması lazım. Aksi takdirde Samsunspor'u ligde çok zor günler bekliyor.İnşallah gerekli oyuncular alınır ve Samsunspor sağlıklı bir kadro ile lige başlar.

arkadaş sen kaç yaşındasın.

babasamsunlu

Hakkı Tomaç sana sövdüğüm için kendimden nefret ediyorum....

Cheregi

@samsunsporlu1994

Düşündüğünden daha da zor bir işe kalkıştılar. "kulübün transfer yapacak yeterli parası var mı?" sorun zaten çoğu sorunun cevabı. Fahiş fiyatlarla 3 liralık adamlara 10 liralık sözleşme yapıldığı için bu durumdayız ve kulübün har vurup harman savuracak parası yok. Bir yandan taşı sıkıp kaynak üretmeye çalışırken bir yandanda tek kuruşunu ziyan etmemek için, aldığı paranın karşılığını verecek, bütçeye uygun, forma için savaşan adamları bulmaya çalışıyorlar. 15 milyon gibi bir transfer bütçemiz var deyip bazıları gibi elde para olmadan geldikleri günde bitirebilirlerdi transferleri.

Hiçbir şey kolay olmayacak, ne yönetim ne taraftar için. Para sıkıntı olacak, transfer sıkıntı olacak, kamp sıkıntı olacak ama çalışıp, sabredip her zorluğun üstesinden geleceğiz. Bu kadar zor yükün altına girdikleri için şikayet etmektense daha fazla takdir edip destek olmamız gerekmez mi?

King1965

Alıntı yapılan: celebi - 31 July 2012, 15:43:16
arkadaş sen kaç yaşındasın.

yasının önemi yok insanlar göruslerını hur bırsekılde dıle getırebılır.. sonucda taraftar kendısı. Görüşlerini dile getirirkende her hangi bir üslup yanlışlıgıda yok..

muzaffer4

pitbul055

Sırf ucuz diyede burhan gibi kazmalarda getirilmesin takıma.Onun yerine alt yapıdan oyuncuya şans verilsinki hiç olmazsa bir topcu kazanırız belki.

celebi

Alıntı yapılan: King1965 - 31 July 2012, 15:51:52
yasının önemi yok insanlar göruslerını hur bırsekılde dıle getırebılır.. sonucda taraftar kendısı. Görüşlerini dile getirirkende her hangi bir üslup yanlışlıgıda yok..

YANİ

Duško Milinković

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 31 July 2012, 15:30:18
Ligin başlamasına 26 gün kaldı ve Samsunspordan hala transfer yok. Anlamakta zorlanıyorum,zaten kongre sürecinden dolayı çok geç kalındı,takıım kampa gidemedi. Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli pazartesi 4 oyuncuyla sözleşme imzalayacağız demişti imzalanmadı. Emin Başkan ilk önce 14 transfer yapacağız dedi,dün de 10 transfer yapacağız diyor. Öncelikle kulübün transfer yapacak yeterli parası var mı? Yönetimin Samsun Spor Kamuoyuyla bunu paylaşması lazım.Şu an Samsunsporun mevcut kadrosunda bu ligde oynayabilecek 4 tane futbolcu var. 10 transfer bu takıma yeter mi? Bu adamlar ligin başlamasına kadar takıma uyum sağlayabilecekler mi? Ankaragücü ve Denizlispor hariç herkes transferlerini ve kamplarını noktalamak üzere.Cuma günü kamp başlayacak,Erhan Altın hocamız acaba hangi oyuncularla kamp yapmayı düşünüyor.Yönetimin büyük bir fedekarlık yaparak bu görevi üstlendiğini ve kulübü bu borç yükünden kurtarmak adına çalıştığını biliyoruz ama her geçen saat Samsunspor'un aleyhine işliyor. Bu kaos ortamından Samsunspor'un zaman kaybetmeden çıkması lazım. Aksi takdirde Samsunspor'u ligde çok zor günler bekliyor.İnşallah gerekli oyuncular alınır ve Samsunspor sağlıklı bir kadro ile lige başlar.

klavyede bütün harflerin yeri belli , yanyana getirince cümle oluyo bazen anlamlı bazense anlamsız , abi seninin yazdıkların gayet mantıklı görünüyor .. sormak isterim bu süreçte sen nasıl bir feakarlık yapıcaksın .. ben nacizane kombinei alıcam birde kulube üye olabilirim ... ya sen ....

celebi

bunun yanında yaşına göre yazacağım muhtemelen. hem kendisi cevap versin sen cevpa verme istersen

babasamsunlu

sizden ricam bu sezonu diğer sezonlar ile karıştırmamanız.
Bu yönetim normal şartlar altında gelen bir yönetim değil.
Çok kızdığınız bir durumu dile getirirken bir de bu taraftan düşünü ve ona göre belirtin bence görüşlerinizi.
Dün gece eve gittiğimizde saat 12,30 du.
Emin Kar Erhan Altın ve Gediklioğlu sabah kadar çalıştı.

Yaptıkları bu özverili davranışlarına karşılık en azından sizlerde biraz sabır gösterebilirseniz daha şık olur diye düşünüyorum.
Yoksa atış serbest.Biz hazırız bekliyoruz ;)

King1965

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 31 July 2012, 15:58:30
sizden ricam bu sezonu diğer sezonlar ile karıştırmamanız.
Bu yönetim normal şartlar altında gelen bir yönetim değil.
Çok kızdığınız bir durumu dile getirirken bir de bu taraftan düşünü ve ona göre belirtin bence görüşlerinizi.
Dün gece eve gittiğimizde saat 12,30 du.
Emin Kar Erhan Altın ve Gediklioğlu sabah kadar çalıştı.

Yaptıkları bu özverili davranışlarına karşılık en azından sizlerde biraz sabır gösterebilirseniz daha şık olur diye düşünüyorum.
Yoksa atış serbest.Biz hazırız bekliyoruz ;)

saten sabr gösteriyoruz..  ;)  Çalışmalarınıza başarılar dilerim.

celebi

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 30 July 2012, 14:37:03
Arkadaşlar  transferde ismi geçen oyunculardan Henriqe ve  Deumi maliyetli ieklerecoyuncular.Bu adamlar kendi takımlarında 350-400 Bin Dolara oynayan adamlar.Bizim takımımızın en fazla verebileceği para 300 Bin Tldir. Bunun fazlası olmaz.TFF 1.LİG'in belli bir bütçesi var. Bu adamları bu paralara oynatmamız mümkün değil.Diğer oyuncular ise belli bir kalitesi olan oyuncular.Bazıları ise kapalı kutu.Bu yönetimin transferde hata yaoacağını zannetmiyorum. Yönetimde öyle 2 insan var ki Başkanımız Emin Kar ve onun sağ kolu olan Ali Kemal Gedikli futboldan gelen,futbol oynamış insanlar.Bu insanlar Samsunspor'a maliyeti düşük ancak kaliteli oyuncular getireceklerdir.Kulüpten açıklama gelmeden bu transfer dedikodularına inanmayalım.

daha önceden samsunsporlu arkadaşın yazdığı ve az önce yazdıkları

Serkan

farklı farklı nicklerden kimsenin kendisini ve görüşünü savunmasına gerek yok görüyoruz işte kim kimdir salaklara yatmayın...!