2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

lucarelli

Aslında en iyisi Kelhar olurdu (maliyetini bilemiyorum) ama Kasımpaşanın yaptığı transferlere bakılırsa henrique gibi duruyor :)

Ayberk

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 29 July 2012, 21:02:17
Bence deumi

buna fikir hırsızlığı denir lan :x(( :(
Akaminko'yu yine Süper Lig'den bir takım istemişti fakat Manisa'nın istediği astronomik bonservis karşısında geri adım atmışlardı veya en azından ntvspor öyle demişti :D

beşnumara

jean o işler belli olmaz hakan bayraktar geçen sene bizdeyken transferin son gününde mersine gitmişti. Gelmesini çok isterim şahsen.

jean

kalptenþimþek

doðan

Alıntı yapılan: jean - 29 July 2012, 22:13:28
hakan bayraktarin giyecegi forma bile belli oldu mersinde 55 giyecek sanirim bize gelmez daha

Yanlis bilmiyorsam ; mersinle sozlesme yeniledi hakan bayraktar.. Zor gibi duruyor ..

Kaya

Alınacak siyahi stoper gerçekten çok yararlı bir isim.

twitter

akaminko oys olur valla
deumi baltali ilah
henrique plase

ben hakan bayraktar cok istiyordum olmuyor

bi de musa bekliyorum. gelirse ligin en iyi sag kanati olur

cgr

Bu Sibi Gwar muhabbeti nedir? Adamin adini yaziyorum google amcaya, butun siteler samsunspor'da gosteriyor...

Gerci haberler haziran ayina ait ama...

mehmet yılmaz

Hakan Bayraktar ile Emin Kar başkanımız yönetime gelmeden çok önce görüşmüştü zaten. İlk transferimiz Hakan Bayraktar olsun istiyorduk ama o MİY ile çok önceden anlaşmıştı. Üstelik bizim veremeyeceğimiz yüksek bir paraya. O yüzden maalesef Hakan Bayraktar işi olmuyor :(

ahmetsefa55

henrique herhalde bu stoper.
diğerlerini gelmesi zor ihtimal.

geçen sene nerdeyse butun maçlarda oynamış.
izleyen varmı nedir acaba durumu.

55cem55

Nurullah saglamla bi kac karsilasmamizda hakan bayraktari sormustum kendisi cok memnundu hatta genclerden daha cok kosan birisi birakmam demisti samsunspor nasil birakti hayret ligi bilen kaliteli bi oyuncu ve Samsunspordan cok dusuk paraya aldik simdi istediginin ustunde para verecegiz diye birebir hocasi soyledi yaklasik 3 ay olmustur konusali hatta burada tum konusmalari yazmistim.

Sercan

Alıntı yapılan: Kaya - 30 July 2012, 01:18:00
Alınacak siyahi stoper gerçekten çok yararlı bir isim.

Reis ipucunu vermiş :)

SSKLA

30 July 2012, 02:16:10 #628 Son düzenlenme: 30 July 2012, 02:38:14 Berkay Yelken
Alıntı yapılan: muhalif - 30 July 2012, 01:47:48
henrique herhalde bu stoper.
diðerlerini gelmesi zor ihtimal.

geçen sene nerdeyse butun maçlarda oynamýþ.
izleyen varmý nedir acaba durumu.

sn. Muhalif abi bu adam sence siyahi mi :o

Ayberk

siyahın da tonları var ırkçılık yapmayın :(