2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

supernatural_55

Pal Lazar'ın geçen sezon bize kattığı fayda yok, aldığı paranın tamamı da zarar dolayısıyla. Bahia'ya bank asyada milyonlar verebilecek durumumuz mevcut değil, kaldı ki versek de bize sağlayacağı yarar gördüğümüz kadarıyla vasat denilebilecek düzeyde. bu 3 isimden yalnızca zenkenin maliyetini kaldırabilecek seviyede olsaydık faydalı olabileceğini düşünüyorum.ama geçen sezon yaşanan olaylardan sonra şartlar tümüyle değişse de adam gibi oynar mı soru işareti..bir de nancy falan deniliyor kafası rahat şekilde bizde oynayacağını kişiliğini gözlemlediğim kadarıyla sanmıyorum, bu üç ismin de gitmesi hayırlı olur bana göre; kulübümüze de bir miktar para girer..sonuçta mevcut yönetimimizin gelecek paraları en etkili şekilde kullanacağından da hiç birimizin şüphesi yoktur diye düşünüyorum..Hakkımızda hayırlısı

samuray

sil baştan bi takım kuracağız anlaşılan oki yenilenme özüne dönme aşısı tutarsa süper olacak inşallah

5trawberry

Senol Demirci nin performansı hakkinda bilgisi olan var mi?

Seri bir oyuncuydu maliyeti de yüksek olmaz sanirim.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 26 July 2012, 20:51:55
Senol Demirci nin performansı hakkinda bilgisi olan var mi?

Seri bir oyuncuydu maliyeti de yüksek olmaz sanirim.

Geçen sezon altayda top oynamadı

Desiqner

http://www.bucasporfan.com/firtinanin-yildizlari-sondu.html
Bucaspor geçen seneki altyapı oyuncularından 5'ini kiralayacakmış bunlardan gelecek vaadedenler satın alma opsiyonuyla kiralansa nasıl olur acaba ?

lucarelli

gelecek adamları adnan sezgin getirmeyeceğinden içim rahat. Takımımıza en düşük maliyette takıma en çabuk uyum ve katkı sağlayacak oyuncuların geleceğinden şüphem yok.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Desiqner - 26 July 2012, 20:53:56
http://www.bucasporfan.com/firtinanin-yildizlari-sondu.html
Bucaspor geçen seneki altyapı oyuncularından 5'ini kiralayacakmış bunlardan gelecek vaadedenler satın alma opsiyonuyla kiralansa nasıl olur acaba ?

Bucaspor gibi gençlere önem veren bir camia bu gençleri kadroda istemiyorsa sence bizim işimize yararmı kardeşim ?

Desiqner

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 26 July 2012, 21:02:34
Bucaspor gibi gençlere önem veren bir camia bu gençleri kadroda istemiyorsa sence bizim işimize yararmı kardeşim ?

İçlerinden işimize yarayabilecek bir adam çıkarsa kârdır diye düşündüm hocam.Olabilirde yani.

Sadece Samsunspor

Ya biz bu sene düşmemeye oynucaz yoksa süperlige çıkmaya mı ? Eğer çıkmaya oynucaksan hep genç takım olmaz yani.

Ayberk

mevcut durumda süper ligi hedef koymak hayalcilik olur. bu sene mali yük bir yandan, ortada henüz bir takım olmayışı diğer yandan... bu sene kurulacak kadroyla ligde tutunup daha sonrası için büyük hedefler koymak daha akılcı. Ha, bu yıl aşı tutar da kafaya oynarsak, kimse neden oynuyoruz demez orası ayrı ;)

Mert

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 26 July 2012, 21:14:42
Ya biz bu sene düşmemeye oynucaz yoksa süperlige çıkmaya mı ? Eğer çıkmaya oynucaksan hep genç takım olmaz yani.

Şu durumdayken transfer yapabiliyorsak şükretmeliyiz.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 26 July 2012, 21:14:42

düşmemeye oynıcaz tabi 30 trilyon borçla çıkamazsın çıksanda geri düşersin

55.hakan

Bizim yerimiz bu lig değil ki ben şartlar ne kadar zor olursa olsun Süper Lig'i isterim.Kimse kusura bakmasın ben boyun eğmeyi , düşmemeye razı olmayı kabullenemiyorum.Gelecek oyuncular da bunu bilerek gelmeli.Hiç öle az paraya anlaştım siz de hedefleri küçük tutun diye düşündürtmesinler.Gerçekler neyi gösterir bilmem ama Samsunspor'un değerleri düşmemeye oynayacağız demeyi reddeder.Bana kolaysa gel sen o hedefi koy da diyebilirsiniz.Haklısınız ama içimizdeki ait olduğumuz yer duygusunu hiçbir zaman kaybetmeyip buna göre hareket etmemiz gerekli diye düşünüyorum.Ben yönetimdeki arkadaşlarımıza güveniyorum bu konuda.Allah yardımcımız olsun.

Ayberk

Samsunspor'un yeri her zaman en yukarısıdır kimsenin ona itirazı yok lakin, insanlara pembe hayaller kurdurtmadan önce de durup düşünmek gerek diye düşünüyorum. Geçen yıl hatırlarsanız hedef ilk 5'ti, 5 yıl içinde de Süper Lig şampiyonu olacaktık ;) Burada aklı başında insanlar için değil sözüm ama, şimdi bu başlıkta birisi çıkıp hedef süper lig dese facebook yoluyla ertesi gün yerel gazetelerde görürüz istemeden yanlış algı oluştururuz bir şeylerin farkında olmayan insanlarda. benim düşüncem bu tabii, aksini düşünene saygı duyarım

Cheregi

26 July 2012, 22:17:49 #509 Son düzenlenme: 26 July 2012, 22:22:29 Cheregi
Emin Başkan hepimizden çok istiyordur Süper Ligde olmayı. Öyle 3 sene 5 sene Süper Lige çıkmayalım, durumu düzeltelim gibi düşüncede olsaydı zaten takım kayyuma kalmasın diye kafasını taşın altına sokmazdı. Aynı düşünceleri yönetimdeki herkes paylaşıyordur, öyle zor şartlarla geldiler ki, eminim her şeye rağmen enkaz edebiyatı yapmadan en iyisini yapmaya çalışacaklardır, bize taraftar olarak sadece onlara güvenmek, destek olmak düşer.