2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Sivasta 1.5 maç oynamış.Alınması zor olmaz muhtemelen ikna etme aşamasında.para konusunu bilemem tabi,yalnız gençlerbirliğinde vs oynamış hafızamda hiç yer etmemiş bu adam : )

cgr

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 01 September 2012, 13:01:32
iddayı ortaya atan nerden bilgi geldiğini söylese iyi olur yoksa kafamızda esen her adamı söylesek buralar değerlenir  :)

Halk Gazetesi ;)

alisan5516

İsmail Haktan kiralıkmış Bursada,çok işimize yarar çok.

Jnr.Serkan

İsmail haktan'ın kendine fayfası yok.Geçen yıl bizim maçta oynamıştı berbattı çıkmasın diye dua ediyordum ki batalla girmişti sanırım yerine ve bizi perişan etmişti.Onun kendine hayrı yok.O aynayacağına canberk oynasın

5trawberry

Kaleci Aykut boştaymış. Süper Lig'de hiç bir takımın kaleci sorunu yok şuanda. ve Direk oynayacağı takıma gitmek istiyormuş, Ptt takımlarından birine gidebilir.

Theofanis Gekas

demin aykut haberini bende okudum acaba dedim ama 3 kaleci parası ödemek mantıklı mı bilinmez soner alınmamış olsa güzel olurdu

5trawberry

Aykut para için transferi düşünmez bence. Çünkü yıllardır adam yedek. oynamak istiyor, Süper Ligde de her takımın kalecisi var. O yüzden 1.Ligde oynar bence, yedek kalmak istemez. Paracı olmaz yani.

Desiqner

Aykut bizim lig için iyi kaleci.Ben bizim kalemizi çok zayıf görüyorum.Keşke paramız b*k olsaydı  ::)

Hokkabaz

Alıntı yapılan: nalkapon [ ! Bregenz Detected ! ] - 01 September 2012, 19:14:32
umarim kaleci aykut olur...basarilida olablir..soner cakili..hantal agir..cizgi kalecisi ve oyun kuramiyor arkadan ahmet gibi...atilla zaten lig b kalecisi...

Hocam çok alakasız olacak ama o nicki girerken hiç üşenmiyon mu :) Bazı yerler Sandro bitti diyor bu arada. Göztepe maçından sonra gelecekmiş ama ne kadar doğru bilmiyorum.

orhan

bu saatten sonra kalecilerimizin moralini bozmanın anlamı yok onlara güvenmek ve destek olmalıyız.

twitter

şu göztepe'den 3 puan alırsak harika olur gerçekten. hatta ben 2 transer bile olur diyorum 3 puan gelirse, ondan sonra milli maç arasındaki arayla birlikte bu takım uçar.

King1965

samet hasan adlı oyuncumuz unyespor'a transfer olmustur hayırlı olsun

berusa55

Ercüment Gül ‏@samsungol

Samsunspor'un eski futbolcularından Antalyaspor'lu Musa Aydın transferi her an olumlu sonuçlanabilir.

https://twitter.com/samsungol

Jnr.Serkan

Takımda az çok sembol olmuş kişilerin geri dönmesini şahsen istemesemde gelirse İnşallah hayırlı olur.Sen bari kelek yapma musa

minci

Musa iyidir iyi olmasına da yanında Sivaslı Abdülkadir ballı kadayıf olur. O zaman kafaya oynadığımızı resmen ilan ederiz. Aslında gizliden gizliye sanki birşeyler ayarlıyorlar gibi geliyor bana. Hele bu takımları gördükten sonra neden olmasın?