Efsaneler Buluşuyor

Başlatan AhmetDenizci, 26 May 2012, 13:49:51

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

Bugün ismini hatırlayamadığım bir yerel gazete 55 efsane Samsunspor futbolcusunun katılacağı yazıyordu. Hatırladıklarım; Hakkı Tomaç, Ercan Koloğlu, Ertuğrul Sağlam, Serkan Aykut, Cenk İşler, Celil Sağır vs.

samsunum

Hakkı Tomaç, Temel Keskindemir, Rıfat Usta, Hamdi Tezol,  Yüksel Öğüten, Sami Tali, Mehmet Ali Çınar, Kemal Dikmen,  Emin Kar, Şendoğan Çakmaker, Ömer Kuranel, Hayri Koloğlu, Mehmet Ali Çınar, Yücel Uyar, Besim Durmuş, Tanju Çolak,  Ercüment Coşkundere, Ercan Koloğlu, Hakkı Bayrak, Hasan Şengün, Ertuğrul Sağlam, Serkan Aykut, Celil Sağır, Cenk İşler

Ahmeti

Değerlerimize sahip çıkılması açısından güzel bir organizasyon bu konuda Canik Belediyesini tebrik etmek gerekir.

buonanotte

Osman Gençin de böyle bir organizasyon içinde olması ilginç.

Tufan

Böyle bir organizasyonun afişinde armamızın doğru düzgün kullanılmamış olmasını mı yazayım,
Buluşup ne yapılacağının yazmamasını mı yazayım,
yoksa 1 gün öncesine kadar duymamam kimin hatası onu mu yazayım bilemedim.

gitmek lazım

cembaba

Organizasyon çok güzel. Reklam sıfır. Tufan kardeşime katılıyorum. Nasıl bir afiştir bu? Büyük çaplı bu organizasyon.

mehmet yılmaz

Organizasyon aşaması oldukça başarısız...
Böylesi heyecan verici bir organizasyonun en az bir hafta önceden ilan edilmesi ve içeriğinin belli olması lazım.
Söz gelimi, bir taraftar olarak orada olabilecek miyiz?
Yemek mi verilecek, sunum mu yapılacak? Konuşmalar mı olacak?
Samsunspor Kulübü bu işim neresindedir?

Ertuğrul Sağlam'ın ismi geçiyor ama kendisi bursa'daymış ve katılmayacağını bildirmiş.
Bu durumda Serkan, Celil, Cenk üçlüsünün katılacağının da garantisi olabilir mi, bilmiyorum...

Sonuçta bence güzel bir toplanma ve orada olmak lazım.
Abi, ben müsaitim, yarın gelirim diyen varsa 2-3 kişiyi yanıma alabilirim ve Samsunspor Resmi Dergisi olarak orada olabiliriz.
Yirmi'de 20 sorularını sorar, fotoğraflar da alırız.

babasamsunlu

abi ben iki üç kişilik cüssemle gelirim :)
organisayon ile ilgili kardeşlerimin görüşlerine ekleyecek pek bi şeyim yok....
buluşalım yemek yiyelim :)

Ajan

27 May 2012, 11:39:38 #8 Son düzenlenme: 27 May 2012, 11:56:14 Ajan
Şuan KanalS'de canlı yayın var sanırsam meşe tesislerinde futbolcularımıza bir yemek veriliyor.  
Edit:Kahvaltı yemeği Hasan Doğan Spor Kompleksinde veriliyormuş.

Ajan

Osman Genç'in hitap gücü çok zayıf kendisinin ve Canik belediyesinin reklamını iyi yapıyor.

Tufan

1 dk bile dinlemeye tahammül edemedim Osman Genç'i bir tek bana mı bu kadar itici geliyor bu adam?

mehmet yılmaz

Organizasyon 14'de değil miydi?  ???
Yalandan gitmeyrlim.

Ajan

Abi hiçbir içerik vermemişler bu sade bir kahvaltı olabilir ama slayt gösterileri falan da yapılıyor şuanda trt3'de 20 Ocak Özel programını sunan spiker'de salonda .Osman Genç ve İhsan Kalkavan konuşma yaptı. Özellikle İhsan Kalkavan 20 Ocak şehitlerimizi anarken gözleri yaşardı. Şimdi de 20 Ocak Özel programını yapan spiker konuşma yapıyor.

mehmet yılmaz

TV'den gördüğüm kadarıyla organizasyon güzeld, ancak her yerde saat 14 diye duyurusu yapılan programı 11'de başlatıp 13'te bitirmişler. Biz saat 13.30'da Hasan Doğan'a gittik ve programın çoktan bittiği cevabıyla karşılaştık. Bir sürü laf söyleyebilirim ama sağlık olsun, insallah amacına ulaşmıştır...

King Of The North

malum şehirli başkanın organizasyonu bu kadar olur, ben anlamıyorum, Necattin Demirtaş, Yususf Ziya Yılmaz ve diğer vekillerimiz, 16 Mayısta Ankarada ASDEF'in gecesine katılıyorlar, kapının girişinde Samsunspor standı var, dönüp de bakmıyorlar bile, bunlardan ne hayır gelir ki, bunlara ancak iş adamlarımızdan mama verecen, belki o zaman bişeylere yardım ederler ama o da hayal...