Bafrasporumuza Başarılar

Başlatan samsun 55, 26 April 2012, 13:15:00

« önceki - sonraki »

burakbas

gurkan

Pazar gunu ıstanbuldan gelıyorum Bu sene sen barı guldur yuzumuzu bafram

GökhanÇağlar

Rakibin çok iyi olduğu söyleniyor,başarılar Bafraspor.

celebi

benim bildiğim hemde bayağı iyi. Allah yardımcısı olsun Bafrasporun. Allah utandırmasın Bafraspor

Cheregi

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 26 April 2012, 18:09:29
Fakat Bafraspor'a bir dönem gönderdiğimiz genç oyuncuları bunları biz istemiyoruz diyip ertesi gün geri göndermesinden beri bende antipatik bir duruşu vardır bunuda belirtmeden geçemeyeceğim...

Hepimizin antipatisini kazandı, hala devam ediyor mu bilmiyorum ama o hareket o zamanki yönetimi bağlar. En çokta Bafralıların antipatisini kazanmıştır diye düşünüyorum.

ismail

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 26 April 2012, 18:09:29
İnşallah hayırlısı olur.Maçta başarılar dilerim ve istenilen sonuç elde edilir umarım.

Fakat Bafraspor'a bir dönem gönderdiğimiz genç oyuncuları bunları biz istemiyoruz diyip ertesi gün geri göndermesinden beri bende antipatik bir duruşu vardır bunuda belirtmeden geçemeyeceğim...

beğenmeye bilir bence normal bişey, hangi sezon olduğunu bilmediğim için altında mana yatıp yatmadığını da bilemicem..

Ollivanders

Bende kaan ile aynı şeyleri dusunuyorum. Nedense başarı dilemek gelmiyor içimden ( umarım başarılı olurlar ). Keşke futbolcularımızı 20 dakika oynatıp kamptan göndermeselerdi. Keşke Samsunspor'un kötü oldugu zamanlarda havalara girmeselerdi. Bir şeyler eksik kalıyor.

bengülü

haydi bafram bugün yüzümüzü güldür başarılar bafrasporum

55Bafra55

Alıntı yapılan: bengülü - 29 April 2012, 12:56:49
haydi bafram bugün yüzümüzü güldür başarılar bafrasporum

samsunum

55Bafra55

sercan5592

55Bafra55

yalnız ilk yarım saatte bir tane atağımız ve şutumuz yok... :(

feveran

bafra bu maçı alsın alnından öpecem daha orta sahayı gecemedi