STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Süper Ligde ki son 45 dk :( bunlar gol falan atamayacak :( atın lütfen atın bitmedi diyelim haftaya zaten kazanacaz hadii çocuklar

Ahmeti

Yemin ederim bütün gol kaçırma özürlüler bizi buluyor. Ah be Gekas dayanamadın mı sezon bitene kadar bıraktın bizi bunların eline çıldıracam kafayı yedim en sonunda tv yi atacam balkondan aşağı.

King1965

Antalya 0-2 Bursa

2. yarı gol yemeden gol atmalıyız ligde kalmak ıcın öle fırsat varkı elımızde ALLAh bize son şans verdi

buraks

biz kesin sivası yeneriz antalyanın deplasmanda feneri yenmesi bence imkansız yeterki bir gol bence lig sonuçlar ne olursa olsun bugün bitecek son maçların sonucu belli çünkü

davidsavage

vardır bi hayır,Allahım son dk'da gol atıp galip gelmeyi nasip edecek inşallah,sinirlenmeyelim arkadaşlar. Ben inanıyorum alacağız bu maçı.

Shane_Falco

Yemin ediyorum Gekas şu haliyle bile oynasaydı topallaya mopallaya Ekigho ve Uğur'un pozisyonlarında atardı golü arkadaş sadece 45 dakika ölümüne oynayın hadi be hadii...

Mert

Ah ekigho ah uğur ulan atsanız bitecek bu iş ayağınıza verim sizin lan ekigho bu kaçıncı ya uğur onu kontrol edip öyle vurcaksın gerizekalı  :kafa:

binikalamadım

Forvetim

çatır çatır bir ikinci yarı yapmamız lazım bursa da 2-0 yapmış helal olsun, herşey bizim lehimize hadi oğlum çıkın alın maçı savaşın lan savaşın

Jnr.Serkan

Sanki Doğa üstü güçler ligde kalmamızı istemiyor...

isyan

Ayagamiza o kadar firsat gecti ki, sadece bu macla degil atin iste lan atin buldugunuzu atin iste, her gün ne diye antreman yapiyorsunuz ?

lucarelli

atın artık 1tane, alın şu maçı. Kalalım süperligde...

buraks

antepe bir gol atabilseydik bugün beraberlik bile bize yeterdi

Forvetim

gekas o pozisyonda kıçıyla vursa atardı golü, kazma uğur niye abanıyorsun kale önünde zaten, sonra bana küfür ediyorlar diyorsun, az bile sana

Furkan