STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

55musa55

Yenip gelecegizzzzzzzzzzz bu ligde kalacagizzzzzzzzzzzzzz.Aha da yazdim ulan oh be  :evet:

kaptan 55

tekmeye kafa sokun,bu maçı alın sonra bekleyelim bursaspor'u......

burakbas

FaTiH_HaN

Topçuların bu durumda bile yüzleri gülebiliyorsa ya kendilerinden çok eminler bjk'yi yenecekler ya zaten düştük ne yorucam kafamı bakarım dalgama deyip lig bitene kadar zaman geçirecekler yada yenselerde yenilselerde bu sene düşme olmayacak onun rahatlığı çökmüş üzerlerine.

emre

sürekli olumsuz şeyler yazmak istemiyorum ama ben bu adamların çoğunun sezon boyunca üzüldüğünü hırs yaptığını görmedim.Her hafta samsunspor.org'da Samsunspor'da neşeli antrenman haberi,Petkoviç zamanı da dahil..

germencisse

Bu zamana kadar artık olan oldu,kalan su 2 haftada ruhunuzu ortaya koyun adam gibi motive olup 2de 2 yapın..Antalyanın da 2de 0 yapacagından eminim..Siz yeterki bu sezon oynamadıgınız futbolu 2 haftaya sıgdırın yeter..

kamuri

30 March 2012, 17:08:57 #172 Son düzenlenme: 30 March 2012, 17:49:50 kamuri
ne olursa olsun gene peşindeyiz alın şu maçı

Desiqner

Kampa girmiş takım.
Bu arada bu soldaki eleman kimdir altyapıdan yeni mi çıkarıldı ?

TeRMeLee

Bu hafta Allah'ın izniyle istediğimiz gibi geçsin, Sivasspor maçına totemimi şimdiden hazırladım :).

mehmet yılmaz

Bir yanım olmaz o iş diyor ama bir yanım da neden olmasın? diyor...
Olursa muhteşem olur.

europe_55

Allahiniz icin oynayin su macta.
Mücadele edin, tekmeye kafa sokun, artik SON sansimiz!!!!!

Eger yarin biz kazanirsak ve  antalya_spor kaybederse, biz bu ligde kaliriz...

FaTiH_HaN

2 maç ya 2 tane 90 dk, kazan ve %90 ligde kal bu kadar basit, bjk, ts, fb, gs farketmez hiçbirinin bu maçtan alınacak 3 puana bizim kadar ihtiyacı yok. Kaldıki biz bu bjk yi Samsuna gömdük saçma sapan bir penaltıyla kurtuldular, neden olmasın barçayla oynamıyoruz, koy yüreğini sahaya al 3 puanı hesaba kitaba gerek yok kazanacaksınız arkadaş.

Sioux

fındık

İstanbulda bulunan varsa hava durumunu söyleyebilirmi ?