çok şükür

Başlatan veis, 19 March 2012, 10:20:22

« önceki - sonraki »

veis

dile kolay 5 sene zorlu şartlarda destekledik biz bu takımı.zordu çünkü ilk seneler 2.ligde bile düşmeye oynuyorduk.son dakika golleri ve direkler kurtarıyordu bizi.ama başarmışdık sonunda süperlige çıkmayı ve güngören maçıyla birlikde evimize dönmüşdük.aslında ne olduysa ogün oldu.
hüseyin kalpara veda etme şansı vermedik.
erkut tutuya teşekkür edemedik
şampiyon kadrodaki futbolcularımızı takımdan etik olmayan şekillerle gönderdik.
biranda herkes samsunsporlu oldu.hazıra konmak bu olsa gerekdi.sitede bile bankasyada maça gelmeden arada sırada samsunsporu hatırlayan insanlar çogaldı.
futboldan anlamayan yöneticlere teslim edildik resmen.ne hoca almakdan anlayan nede onu gönderme cesaretini bulamayan insanlara teslim olduk
2.ligde bile oynayacak kapasitesi olmayan futbolcular alıp başlarınada menajer diye çakalları koyduk.
evimizde sadece taraftarımız vardı takım adına gözle görülmeyen futbolcularımız vardı ve onları biz aldık.
deplasmanda taraftarlarla omuz omuza yapan yöneticilerimiz vardı ama maç seyretmeyen futboldan anlamayan başkanımız vardı.
bakanımız vardı bizim gibi samsunsporlu oldugunu düşündügümüz aMA düşdügümüzde sadece bize baka kalan bi bakan.
biz temiz degildik aslında içimizdeki irlandalılardan kurtulamadık yanımızdakileri samsunsporlu sandık.
                    şimdi geldik yolun sonuna ve yine biz bize kaldık.yine bankasyada takımımızın yanında olucagız.ve yukarıdaki pisliklerden kimse olmayacak yanımızda.ve başlıkdaki gibi ÇOK ŞÜKÜR DÜŞDÜK  çünkü ben yine damarlarındaki kanda bile samsunsporlulugu gördügüm insanlarla olacagım ve yine onlarlarla deplasman yapacagım.bilecegim ki samsunspor yenilince veya küme düşünce yine o insanlar olucak yanımda.2 maçda satmayacaklar biliyorum.hazıra konmayacaklar başkaları gibi.2.ligde deplasman yapacagız onlarla.bakdıgım gördügüm heryerde olucaklar.5 senede olsa bekleyecekler süperlig için.işte o arkadaşlara sesleniyorum evimize dönüyoruz çünkü samsunspor neredeyse bizim evimiz orası.

celebi

şükürler olsun Rabbime Samsunsporluyum

55_OrHaN_55

Samsunspor'lu olmak bir şereftir, bir onurdur. Şükür ki istanbul takımlarının veya başka bir karadeniz takımının yalakası değil, Samsunspor'luyum. Düştüysek kalkarız, daha ölmedik ya....

Forvetim

Allah'ım bin şükürler olsun, sadece Samsunsporla sevindim, üzüldüm, heyecanlandım, ağladım, neşelendim ve sadece Samsunsporuma aşık oldum.

özkan

Çektiğim çileyede şükürler olsun,bin ağlatıp bir güldürdüğün o bir gülüşede şükürler olsun,asıl şükürler olsun ki;televizyon başından istanbul yalaklarını tutmayıp şehrime ihanet etmediğim için.

Şükrolsun Samsunspor'luyum..

Kodalak

dünden beri bir sıkıntı bir stres vardı bende,akşam maçtan sonra gözyaşına döndü,gece uykusuzluğa,sabah mide ağrısına,işe geldim gözlerim dolu,herkes f.b,gese maçını konuşuyor,bana bakanlar beni tanıyanlar neden sus pus olduğumu biliyor,hepsi bana ilişmiyor bilyorlar SAMSUNSPOR hakkında bişey deseler patlıcam hemen,ben konuşmadan onlar yorum yapıyor""siz kalparı bırakmıcaktınız,petkoviçi hemen yollayacaktınız,bu futbolcular ne yeteneksiz v.s,v.s"""

"ne diyelim barselonada doğmadık,barselonayı tutalım"demişti abinin biri,aynen böyle biz SAMSUNDA doğduk bu takımı tutarız,çocuklarımızada bu aşkı ve sevgiyi aşılarız,yolda maç yapsa kaldırımda yerimizi alırız,gidemeyenler,gidenlerden her şekilde bilg,i almaya çalışır  ve mutlaka bu takımı destekleriz.

düştük demiyorum,çünkü ne olacağı belli değil ama düşsede önemli değil,eğer düşersek biz seneye yine bankasyada "HERYERDEYİZ"

Akyol

"Bir takım küme düşerse futbolcular gider, ADAMLAR kalır!"

Pavel NEDVED

Bakalım kimler kalacak, kimler tası tarağı toplayıp şehri terk edecek hayırlısı...

burakbas

terk eden kahpedir...

Ekrem

Birçok ruhsuzla dolu bir takıma ümit bağladık bu sene niye Çünkü biz o Atatürklü aramya aşıktık güldük ağladık ümitlendik hayal kırıklıkları yaşadık her maçın ardından hesaplar yaptık ama olmadı

Çok Şükür bugünde SAMSUNSPORLUYUM yarında ...

Levent ÖCAL

Düşsek de kalksak da Çok Şükür Samsunspor'luyum!  samsunspor_x

GurbetciFanatik

Ertugrul-Adem-Kemal-Gekas
kalsin Adam onlar Adam
Ekigho-Murat Y.  soru isartei bence

gerisine güle güle hatda düsmesek bile güle güle

BigBadMama5552

En kötü günde bile sadece Samsunsporluyum...

cembaba

Kimler kalacak sorusu olmuyor. Kimse kalmasın istiyorum ben. Birini bile görmek istemiyorum. Hepsi kiralık çünkü. Hepsi gitsin!

Jnr.Serkan

Ertuğrul adem kalsın gerisi mümkünse bu şehıre deplasmana bile gelmesin

alperen_55

Böyle bir orta saha ile ligde kalmak inanın mucize olurdu.ne defansa faydası var ne forvete.murat zaten 5 haftadır ne yaptığını bilmiyor fink ona keza murat ceylan iyi olsa antep vermezdi hakan kazması nı yyazmaya gerek yok uğur serdar zaten yokkkk. Yok oğlu yok .bukadar kabiliyetsiz topçuları nerden nasıl bir arada toplayabilmişiz hayret.