STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

özkan

cgr

Dün akşam maç bittikten sonra iyice sinir oldum... Biz sinirden çatlıyoruz, adamlar ölmüş makaraya... Köşeye geçmişler, yerde oturup bağırıyorlar... Almış adamın biride eline tablet onları çekiyor...

Utanıyorum lan sizin gibi Samsunsporlulardan... Gerçi siz Samsunspor'lu da değilsiniz... Üstünüzde bi tane forma,atkı bile yoktu...

sadece55

Alıntı yapılan: özkan - 19 March 2012, 12:24:15
Samsundaki travzanlı vekilleri kastettim ;)

biliyorum da malesef onlar kendini samsun da hissetmiyorlar

King Of The North

19 March 2012, 13:06:55 #468 Son düzenlenme: 19 March 2012, 13:13:37 Sapýna Kadar 55
Yanarım da kendi salaklığıma yanarım, o kadar yolu bi inbeler için gittim ya yazık bana, 500 taraftarımıza daha da yazık oldu, gol kaçana kadar adamlar bizim sesimizi dinlediler, bastıramadıkları yerde ıslıkladılar, bizim mallar ne yaptı, hele Ekigho, 3 gol kaçar mı ya, yediğimiz ilk gole ne demeli, gol oldu saniyeler sonra gol olduğunu anlayabildik, orta sahada adam yok, nerde Timofte gibi bir adam,bu takım için artık 1 km dahi yol gidilmez, bu maçla resmen olmasa da fiilen düştük bence, herkese geçmiş olsun... Ayrıca Kayseri emniyetinin bize karşı tedbirkar tutumu, baskısı hiç hoşumuza gitmedi, yedek klübemize saldırıyorlar gıkları çıkmıyor, aynı saldırganlar bize hareket çekiyor gene bişey yok, bizden biri hareket yapsa hemen dibimizde bitiyorlar, aynı hassasiyeti pkk ve kcklıların eylemlerinde de gösterebilseler keşke, yazıklar olsun...

uykan

Alıntı yapılan: ercan0655 - 18 March 2012, 21:46:40
Mesut hocanın haline bakın adam ne yapsın

Ne Yapmış ki?
Kendi sahanda tüm maçlara takıl deplasmanda gücü kalmamış ankarayı yen sonra ne yapsın ?
Ne yapmalıydı...
Bursa. ibb?.antep karabük gayseri
begenmediğimiz hikmet ne yapsın peki...

özkan

Alıntı yapılan: Erdinc - 19 March 2012, 12:49:53
biliyorum da malesef onlar kendini samsun da hissetmiyorlar
Heh işte onu diyorum bende,bu adamalr samsuna kuruş getirmeyeceğini bile bile niye lades yapıyoruz ?

SAMSUNLU ORUMA 55

Kayseriye Gelen Yaklaşık 600 Taraftarın Yarısı Maçın Sonunda Ağladı.. Bende Dayanamadım Maç Sonunda Ağladım.. Bizi Ağlatmaya Kimin Hakkı Var Lan, Ruhsuz Topçular..! :'(  :'(

hala kızı

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 19 March 2012, 15:18:21
Kayseriye Gelen Yaklaşık 600 Taraftarın Yarısı Maçın Sonunda Ağladı.. Bende Dayanamadım Maç Sonunda Ağladım.. Bizi Ağlatmaya Kimin Hakkı Var Lan, Ruhsuz Topçular..! :'(  :'(
benim futbol sevgim samsunspor sevdam bu takım bankasya da iken başlamıştı,düşmek çıkmak benim için anlamsızdı...Aşama aşama tatım keyfini de acısını da meğer ne büyük yürek acısı imiş düşmek :'(
tv karşısında kahroldum dün hüngür hüngür ağladım ağlıyorum :'( :'(

cany

Dün o futbolcu kazmaları otobüsün içindeyken taraftar bunlara söve söve merdivenden indi ya bunların yüzüne karşı içimin yağları eridi. daha fazlasını da hakettiler de polis yaklaştırmadı

mimar55

Valla dusmek agrima gidiyor mu gidiyor sinirden aglamadim aglamadim ama ilk defa boyle dusuyoruz bana en fazla koyan sey o oldu biz duserken bile sahadaki futbolcular taraftar kadar uzuluyordu ben serkanla celille dustuk ama hakemler hakkimizi yediler ercanlarla dustuk biz dusurduk biz cikaririz dediler cikardilar simdi birazdaha dogru dusunuyorumda biz bu memleketin cocuklarinin kiymetini bilememisiz celil fbye serkan gsye gitti ama biz trubune cagirdik bas taci yaptik ama yetmezmis bu topculara alt yapida gorev vermeklazimmis sadece samsunsporluluk ruhunu ogretsinler diye ben simdi bakiyorum site ilk defa dusmeyi yasayan arkadaslarim kardeslerim var keske boyle bir dusme gormeselerdi samsunsporluluk ruhuyla dusen bir takimi gorseydiler elbette samsunspordan vazgecmeLer dustu diye ama bir futbolcunun futbol hayatini bitirme ugruna verdigi mucadeleyi gorselerdi keske takimlarinin futbolcularinin tekmeye kafa koydularini gorseydiler keske vural gibi bir topcuya tribunden laf ettiklerinde anlindan akan teri gosterdigini gorseydiler dustuk mu evet dustuk ama bu sefer gercekten biz dustuk.....
Belki biz SAMSUNSPORUMUZ diyoruz ama bunu o formayi giyen topcular demedigi surece hicbirsey beklemeyi mezarda bile ogrenemiyecez askin gozu kordur diyecez
  samsunsporlu olan bir ilk onbir kuralim sampiyonda olsak kumede dussek gurur duyalim

samuray

bizim için denizin bittiği yerdeyiz artık mucizevi sonuçlar olmassa vede şikeden dolayı küme düşme kaldırılmassa . gelelim o ******* ekighoya ulan sen nasıl gol atacan altı pastan dışarı atmak daha zor onu yapıyorsun üç tane net pozisyonları gol yapamıyorsun bunların hiçbirisinde samsunsporluluk ruhu diye bir şey yok zaten çoğuda kiralık taratarlarımız kadar ininmadılar malesef taraftarlarımızdaki inanç olnalrda yoktu petko allahından bul bşk niye bu kadar ısrar ettin bu hocada zamnında ipini niye çekmedin çok geç hoca değişikliği hatalar zincirinin sonucu bu duruma geldik. mesut hoca ne yapsın bu kadar kısa zamanda bukadarını yaptı 5 sene bekledik bir sezonda sildiler umutlarımızı sinirhlerim tavan yapmış durumda abuk sabukk yazdıysam kusura bakmayın arkadaşlar küfür edemiyorum .. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

celebi

valla her şeye rağmen SEVDAMIN ADI SAMSUNSPOR atkısını herkesin gözüne sokar gibi astım arabaya

ali ihsan

Alıntı yapılan: uykan - 19 March 2012, 13:08:14
Ne Yapmış ki?
Kendi sahanda tüm maçlara takıl deplasmanda gücü kalmamış ankarayı yen sonra ne yapsın ?
Ne yapmalıydı...
Bursa. ibb?.antep karabük gayseri
begenmediğimiz hikmet ne yapsın peki...

Antep'in bizimle oynadığı maçtaki yedek kulübesine bir bakın.Oradakilerin tamamı bizde ilk 11 başlar.Ne kadar ekmek o kadar köfte  ;)

atalanta8

aynen şu takımdan gekas 'ı çıkar geriye ne kalıyo ki

fındık

Alıntı yapılan: celebi - 20 March 2012, 01:03:22
valla her şeye rağmen SEVDAMIN ADI SAMSUNSPOR atkısını herkesin gözüne sokar gibi astım arabaya

abi sen yine iyisin, bu sıcakta bende atkımı boynumdan düşürmüyorum bazılarına İNAT