STSL 2011-2012 / 29. Hafta Antalyaspor 0 - 2 SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan havzalı55, 25 February 2012, 19:12:24

« önceki - sonraki »

samuray

bütün gardımız düştü artık oyynayacağmız maçlara tek tek bakmamız lazım antalyada bursanın telafisini yapabilirsek biraz daha ümitleniriz belki aksi durumda ? yazmak içimden gelmiyor ama eğer şike puan silmeler falan da olmassa bize bankasya yolu görünüyor gibi malesef >:(

HoliganSamSunLu

içerdeki bütün maçları dedik bursayla fire verdik telafi şart bu telafi için en uygun deplasman antalya 3 puandan gerisi yalan

Stelea

27 February 2012, 20:09:00 #77 Son düzenlenme: 27 February 2012, 21:06:56 Stelea
takım antalyaya gitmiş zenkenin twitinden anladığımız kadarıyla

Simon Terwase Zenke ‏ @de_zenke17

Just touched down in Antalya, thank God for journey mercies

kayacan

Takım kümeye düşme tehlikesinde adamlarda para sorunu yok, Antalyada tatil gibi kamp kahrolan bizler adamların umurunda değil.Ya sabır....

Sol Açık

Arkadaşlar, yapmayın. Bence Antalya'da kamp kararı doğru olmuş. Hava koşullarına falan alışmak kısmı ayrı, bence sadece maçı düşünmelerini sağlayacak, hatta kısmen gerilimden ve Samsun'dan uzak bir kamp mantıklı.

Umarım sonuç da iyi olur. Antalya'nın içerde oynadığı son 2-3 maçı seyrettim. Savunmaları sorunlu, ama maçın belli dönemlerinde ciddi tempo yapıp rakibi zor durumlara düşürüyorlar. Özellikle de maçın başlarında. İlk golü biz bulup, Antalya'nın maç başı baskısını ve oyun düzenini bozarsak kazanabiliriz...

Theofanis Gekas

selim teberde antalya kadrosunda,murat yıldırımın yerine sakatlıktan yeni çıkmış hatta çıkamamış selim teber daha iyidir

burakbas

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 27 February 2012, 20:45:26
selim teberde antalya kadrosunda,murat yıldırımın yerine sakatlıktan yeni çıkmış hatta çıkamamış selim teber daha iyidir

Beyfendi gelebilmiş mi sonunda.Hadi bakalım umarım iyi durumdadır da oynar ve bir şeyler yapabilir ?

saim55

Çok pis bir takımız. Bu maçı kesin alacağız ama sonraki maç Antep'e yenilirsek hiç de şaşırmam. Neyse artık hiç bir şeye üzülmüyorum. Düşersek de arma yine aynı arma, peşindeyiz.  samsunspor_x

Tufan

etrafımdaki herkese Bursa 1 Antalya 3 diyordum Bursa olmadı ama nedense Antalya'yı rahat yeneceğimizi düşünüyorum havamızı kaybetmezsek Kayseri'den de puan alırız.
parola 6-4-1 mantıklı geliyor kulağa ama Antalya ve Antep maçlarının geri dönüşü yok.

ibrakadabra55

Ya TAMAM ya DEVAM bu maçı kazanırsak ligde kalırız ama kaybedersek düşmemiz kesinleşir sonra bizi kimse kurtaramaz.

Theofanis Gekas

oraya kampa gittiğimizi düşünemedim selimde ondan gitti yok yani maç kadrosunda felan

cembaba

27 February 2012, 23:23:39 #87 Son düzenlenme: 27 February 2012, 23:27:23 CemBaba
Takım Antalya'ya inmiş. Topkapı Hotel Palace Antalya'da kalıyorlarmış.

AlıntıTakımımız Antalya'ya indi.

Cumartesi günü Antalyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor'umuz, akşam saatlerinde havayoluyla Antalya'ya gitti. Saat 18.55'de Antalya havaalanına gelen kafilemiz, Otel'e geti. Samsunspor'umuz maç gününe kadar Otel'in tesislerinde Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

emre__ss

Yapmayın arkadaşlar takımımız oraya tatile gitmedi ya kızmak bence çok yersiz.Orada maçlara daha iyi odaklanıp,birlikte daha fazla vakit geçirerek,önümüzdeki karşılaşmalarımıza daha iyi bir şekilde hazırlanacaklarını düşünüyorum.Artık bu ligde kalmak için her yol deneniyor.Her şey onlara kaldı taraftar sadece maça gitmiyor tesislere bile gidiyor.Sabahları arasınlar ekmeklerini gazetelerini bile alırız yani fark etmez ayaklarına da terliklerini veririz.Yeter ki şu ciğeri beş para etmezlere malzeme olmayalım.Kendi adıma beni yaralayan yegane şey bu.Ligde kalmak elbette güzel olur ama asıl olan SAMSUNSPOR sevdasıdır.sevdanın ligi olmaz.

cembaba

Alıntıİsmet Taşdemir futbolculara "Antrenman yapmak istemeyen çıkabilir" dedi

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın TFF Genel Kurulu'nda olması nedeniyle Nuri Asan Tesisleri'nde antrenör İsmet Taşdemir idaresinde çalışan Samsunsporlu futbolcular antrenman esnasında isteksiz göründüler. Futbolcuların kendilerine gelmesini isteyen antrenör İsmet Taşdemir, futbolculara "Antrenman yapmak istemeyen çıkabilir" şeklinde sitem etmesinden sonra hareketlenen futbolcular, bu sefer de birbirleri ile tartıştılar. Bir pozisyonda sert girdiği gerekçesi ile kendisine çıkışan Anıl Dilaver'e cevap vermeyen kaptan Murat Yıldırım, olası bir tartışmayı önlerken, İsmet Taşdemir yeniden devreye girerek futbolcuları uyardı.

Antrenmana, A-2 Futbol Milli Takımı'nın 29 Şubat Çarşamba günü International Challenge Trophy'de (ITC) Estonya ile oynayacağı maçın aday kadrosuna çağrılan kaleci Ertuğrul ve Kemal Tokak'ın yanı sıra ülkelerinin A milli takım aday kadrosunda yer alan Gekas, Akaki, Bance ve Kelhar antrenmana katılmadı. Kısa süren antrenman sonrasında soyunma odasına dönen futbolcular, gazetecilerin röportaj taleplerini geri çevirdi.

:( Mesut Hoca nasıl toparlayacak bu takımı hiç bilmiyorum.