STSL 2011-2012 / 29. Hafta Antalyaspor 0 - 2 SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan havzalı55, 25 February 2012, 19:12:24

« önceki - sonraki »

binikalamadım

bu maçta bir ilki daha yaşayacağız hep birlikte inşallah..

babasamsunlu

İnsan taraftar olunca en umutsuz anında bile hesap kitabın içine dalıyor ve oradan bir ışık çıkartmaya çalışıyor.
son 7 maçta 5 galibiyet bizi kurtarır demiştik.
bu 7 maçın 4 ü içeride olduğu için hepsini galibiyet gözü ile bakıyorduk.
Ama ilk maçı kaybettik.
Demekki geriye kalan 6 maçın 5 ini kazanacaz.
Başka çaremiz yok.

Bursa maçında takımın kötü performansının tek nedeni hocanın Bursasporu A.gücü ile karıştırması idi.
Ne olursa olsun son iki sezonunda bir şampiyonluk ve birde 3. lük yaşamış takıma karşı 3 forvet ile çıkamazsın.
Çıkarsan bedelini böyle acı şekilde ödersin.
Geriye kalan maçlar için hocada dersini almıştır diye düşünüyorum.

Orta alanda bir tane yaratıcı adamımız yok !!
İki Murat sadece mücadele anlamında takıma katkı sağlarken,oyunu okuma ve kurgulamada oldukça zayıf kalıyorlar.
Fink şahsiyetsizni hiç saymıyorum.
Serdarın ve Uğurun artık bir şekilde sorumluluk almaları gerekiyor ama insanın aklına "umurlarında mı ?" diye bir soru geliyor.

Antalya maçında Gekas Ekigho ve Son haftalarda formunu giderek artıran Ademin takıma yapacağı katkılar , diğerlerinin verdiği zarardan daha fazla olursa 3 puan ile döneriz.
Deplasmana gidecek bütün renktaşlarımıza kazasız belasız yolculuklar dilerim.
Ben yine gelemem Başkanım rencide edip durma :)

Kafana göre Samsunsporum..
Senin yüzünden kanserde olsak sana sırtımızı dönemeyiz.

kumköylü ahmet

Bu Hafta maclar oynaniyor mu? Milli mac nedeniyle Iptal degil mi?

celebi

FaTiH_HaN

Bursa maçından sonra açıkçası düştük dedim, kendi sahamızda bu kadar aciz olmayı kabullenemedim, 6 ay sonra gelebildiğim ilk iç saha maçımız benim için ayrı bir hayal kırıklığı oldu. Maçtan sonra 2 gün ne foruma girdim ne de gazetelerde haberleri okudum, maçın özetini dahi izlemedim, ilk gol ofsayt mı onu da merak etmedim. Yenilgiye değildi üzüntüm, takımın iç sahada yaklaşık 20 bin taraftarı önünde bu kadar aciz oynamasıydı zoruma giden. Benim için süper lig Bursa maçıyla bitmişti, bir an düşsekte bitse bu çile dedim.

Aradan geçen 2 gün sonunda biraz mantıklı düşünmeye çalıştım belki kendimi avutmak adına böyle bir düşünceye kapılmıştım ama Bursa maçıyla ilgili gördüğüm tablo Bursaspor fizik olarak, teknik olarak, özgüven olarak ve kadro kalitesi olarak bizden 3-4 gömlek üstün bir takım, Bursaya karşı 3 forvetle çıkamazsınız, sadece biz değil şu an 1. sırada olan gs bile Bursaya karşı 3 forvetle çıkamaz, helede bu forvetlerden biri zenkeyse zaten sahada 10 kişisiniz demektir. He bu takım feneri yendi hemde eze eze ama Bursayı küçümsedi 2 sene öncesinin şampiyonunu küçümsersen 3 de yersin 5 de.. Yürekli bir Samsunsporun 20 bin taraftarı önünde kazanabileceği bir maçı daha ellerimizle verdik.

Şimdi geriye dönüp pişmanlık mı yaşasak yoksa ilerisi için tekrar ümit mi beslesek, gücümüz kaldı mı 6 maçtan 5 ini alabileceğimize dair. Toparlanmamız için yeniden bir kıvılcıma ihtiyacımız var. Antalya maçı ümitlerimizi tekrar yeşertebilir, iç sahada almayı öngördüğümüz Bursa maçını kaybettik şimdi yeniden ayağa kalkmamız için, deplasmanda puan kaybı ön gördüğümüz Antalya maçını almamız lazım. Sonrasında zaten direk rakibimiz olan takımlarla oynayacağız. Geriye dönüp pişmanlık yaşamaya vaktimiz kalmadı, hocanın kadro yapısı yanlıştı, Zenkenin 10. dk da oyundan çıkması lazımdı, Murat Ceylan yada Murat Yıldırımın 2. yarı sahada olmaması gerekiyordu, defansımızın bu kadar öne çıkması yanlıştı, ama dedim ya bunları konuşmaya vaktimiz kalmadı, içimizde kalan son enerjiyi küçük bir umudu alevlendirip yeniden takımı ayağa kaldırmalıyız, yapabilir miyiz bunu bence yaparız..

jean

soylenecek laf yok beraberlik bile bizi resmen dusurur

hacettepeli

gerçekçi bakacak olursam bu maç en fazla berabere biter. antalyaspor kaliteli bir takım.

Jnr.Serkan

Savunmaları canlı bomba.Deniz Barış,Ali Tandoğan,kalede Ömer vs. Ekigho maçı kazanmak isterse kazanırız.

masbene

CurvaSs

27 February 2012, 16:51:12 #69 Son düzenlenme: 27 February 2012, 16:57:25 CurvaSs
Alıntı yapılan: masbene - 27 February 2012, 15:41:15
yok  mu uçak muçak ya

perşembe günü direkt samsun-antalya uçağı var diye biliyorum ama biraz pahalı olur. sun express.

gidişi uçakla, dönüşü deplasman otobüsüyle de yapabilirsiniz. maddi açıdan biraz güzellik olur.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: masbene - 27 February 2012, 15:41:15
yok  mu uçak muçak ya
perşembe günü sunexpress var.109 lira gözüküyor.artabilir ama yarına kadar

masbene

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 27 February 2012, 16:55:19
perşembe günü sunexpress var.109 lira gözüküyor.artabilir ama yarına kadar
günleri uyumlu değil. 1 mart gidiş, 5 mart dönüş

Shane_Falco

Tita'yı durdurursak antalya hiç bir şey yapamaz...

mehmet yılmaz

Perşembe günü direkt uçuş var, biz erkenden gideceğiz.
Maça otobüsle gelip dönüşte yorulmamak adına uçak tercih edecek olanlar için THY ve Anadolu Jet'in İstanbul ve Ankara aktarmalı uçakları var. Akşam saatlerinde. Onlar da yaklaşık 230-240 lira civarında tutuyor. Otobüsle gelip, uçakla dönülebilir aslında. Nispeten daha ekonomik olur.

Mert