STSL 2011-2012 / 27.Hafta | Ankaragücü - SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-3

Başlatan germencisse, 12 February 2012, 19:13:43

« önceki - sonraki »

seskat

bu kadarı yeter bence. fazla abartmamak lazım. 3 puanı aldık. 4 olabilir ama daha fazla atmayalım. rakibe de biraz saygı göstermeliyiz

Ertuğrul Sağlam

Kısa metraj oynayalım yeter bukadar. düşeni yenelim ama tekme vurmayalım

Ahmeti

Mesut hocayı birkez daha takdir ediyorum Ankaragücü'nün kapanacağını bildiği için ofansif bir takım çıkardı sahaya ve erken gollerle Ankaragücü'nü oyundan düşürdü.

Atakumlu

ne atmaması ne bu kadarı yeteri atacaksın rakibin durumundan bize ne , torpille ligde kalmayı biliyolar geciniz efendim bu isleri ...

Forvetim

devre böyle bitsin, maç bitmedi ama galibiyet garanti oldu görünüyor, oyuna kontrolümüzde devam edelim, bence ezmeye gerek yok

bluegreen55

ChucKeR

Shane_Falco

Açıkcası bende fazla atılmaması taraftarıyım.Fakat şöyle bir durum var eğer ki evimizde oynayacağımız maçlarda Gaziantep,Mersin felan bu takımları 1-0 yenersek yanılmıyorsam kimin üst sırada olacağına genel averaj ile belirliyor.Bunun için genel averaj da önemli...

burakbas

kahvedeydim maçı izliyordum . Adam 3. golden sonra yanıma geldi , kardeşim bank asya da maç var onu açalım siz çok atarsınız dedi. Tamam abi dedim. Şu an çıktım geldim internet kafe ye , çok mutluyum. Rakip ankaragücü olsa bile ilk yarı maçı koparmak büyük bir başarıdır. Manisa bu takımı zorla 1-0 yendi...

Forvetim

pozisyon olmayan yerde yalandan kart görmezler mi arkadaş insanı çıldırtıyorlar, niye kartlık müdahale ediyorsun ki orada

maviay55

kart görmeyin bırakın adamlar oynasın niye kart görüyo bunlar  :kafa:

berusa55

Kart gören Kelhar ve Murat Ceylan'ı hatta sınırdaki Adem'i ikinci yarı oyuna sürme bence Mesut hoca...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 February 2012, 15:22:09
Abi rahat kazancaksın tabi.
adamlar amatör topçularla oynuyorlar.
3 puanı rahat haneye yazdıracaksın.
Kart görmeden ilk yarım saatte  2 tane  bulup eveleyip geveleyerek maçı rahat kazanacaksın.
Allah göstermesin aksi durumda ben ligde kalcam diye söz etmene gerek yok ;)

erkutdem 55 e sevgilerimle...
samsuniyede  :D :D :D :D

GurbetciFanatik

Bu macta Gekas olsaydi ,
sanirim bu macta Gol Kralli olurdu .

kıbrıslı_mete

şimdiden bursa maçı için yerlerimizi ayarlamamız lazım