STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

twitter

Ekigho leblebi gibi adam geciyor
Hep boyle kale yasak sana

Burak55

Alıntı yapılan: Furkan - 12 February 2012, 17:55:54
Sezonun en kötü maçını oynuyoruz en kritik maçta ya anlamak mümkün değil bu ruhsuzları. Allah yardım etse de yensek bu maçı Gekas attı devamını bekliyoruz

Yanlış bir maçı izliyosun sanırım ?

ahmetsefa55

ne başka maçı ya.
sezonun en kötü futbolunu oynuyoruz.
3 top yapamadık üst üste.

eses çok uzun ve fizikli.
akaki ve bance girebilir.
takımın boyunu uzatmak lazım.

üstüne yatmamız lazım.eses çok kaliteli takım.
murat çok kötü maalesef.

ChucKeR

Alıntı yapılan: Furkan - 12 February 2012, 17:55:54
Sezonun en kötü maçını oynuyoruz en kritik maçta ya anlamak mümkün değil bu ruhsuzları. Allah yardım etse de yensek bu maçı Gekas attı devamını bekliyoruz

tv'de şu an konuşan dangalak gibi pozisyon sayısına göre mücadeleyi ölçme bence. pozisyon çok yok çünkü eskişehir de savaşıyor. ben çok eğleniyorum şahsen.

Furkan

Arkadaşlar bence özelden link isteyeceğinize digiturk web tv de aylık samsunspor paketi var 1 ayda 6-7 maç oluyor ortalama 20 tl gayet makul bence tavsiye ederim maçtan 1 saat önceden yayın başlıyor atmosferi de yaşıyoruz

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: muhalif - 12 February 2012, 17:59:05
ne başka maçı ya.
sezonun en kötü futbolunu oynuyoruz.
3 top yapamadık üst üste.

eses çok uzun ve fizikli.
akaki ve bance girebilir.
takımın boyunu uzatmak lazım.

üstüne yatmamız lazım.eses çok kaliteli takım.
murat çok kötü maalesef.

murat yıldırım bu sene beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. murat ceylandan da çok şey bekliyordum, o da yanılttı beni.

Furkan

Alıntı yapılan: ChucKeR - 12 February 2012, 17:59:24
tv'de şu an konuşan dangalak gibi pozisyon sayısına göre mücadeleyi ölçme bence. pozisyon çok yok çünkü eskişehir de savaşıyor. ben çok eğleniyorum şahsen.

Yok usta şu oynanan topa bakar mısın allah aşkına ya kaleye şutumuz yok 2 li mücadelelerde orta sahamız hep yerlerde. Allahtan eskişehir de gününde değil defansif olarak iyiyiz ama zor işimiz

55_OrHaN_55

hakem bozuntusu resmen üzerimize oynuyor. İnşallah onu da yeneriz.

Burak55

55_OrHaN_55

55_OrHaN_55

evolution55

Tolga55

Buradan maçı vermeyiz heralde.  samsunspor_x Gekas harika bir transfer oldu gerçekten.

55_OrHaN_55

Sol Açık

Bu hakeme küfretme de ne yap!!!!!!!!!!!!!!!  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: >:( >:( >:( >:(