STSL 2011-2012 / 26.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Eskişehirspor: 3-1

Başlatan germencisse, 06 February 2012, 23:21:08

« önceki - sonraki »

King Of The North

Rüyada gibiyim, muhteşem goller, hocanın Ekighoyu çıkarmasına anlam veremedim, Bance mal gibi dolandı sahada, belki de Ankaragücü maçı için ısındırdı ama olmadı gene de Ekigho 2 asist 1 gollle çıktı kenara, 3 gol de hakem Hüseyin Göceke girsin, emek hırsızı, inşallah Ankaragücü maçıyla yukarıya daha da yaklaşacağız.

Ahmeti

Alıntı yapılan: kamuri - 13 February 2012, 00:04:13
benim için her açıdan ilginç bi maçtı kazanmak en güzeli ilkyarının sonlarına doğru aşağı tarafa geçim totem yapım dedim golü bulduk sonra ikinci yarı başlarken toteme devam edim dedim bu sefer en aşağı çağrıların yanına gittim 2. golü de bulduk sonra 3. gol asıl olay ondan sonra patlak verdi zaten çağrıyla 3. gole sevinirken kendimizi kaptırmışız en son camlardaydık sanırım cama cıkınca güvenlikçinin biri çağrıyı aşağı çekmeye çalışmış sonra çağrıda niye aşağı çekmeye çalışıyosun türünden bişeyler diyodu bende çağrıyı çekmeye çalışıyodum  güvenlikçiye bizim arkadasımız felan gerek yok  derken  iki tane sivil polis beliriverdi orda yok siz güvenlikçiye kafa mı tutuyosunuz yok siz kabadayımısınız derken ne olduğu anlamadan baktım polisler bu sefer benimle totem ypıyolar ;D kale arkasından ambulansların girdiği yere doğru götürdüler beni sonra kimlik numaramı felan aldılar güvenlikçi senden şikayetçi olursa bırakmyacaz dediler sonra güvenlikçiye sordular o da şikayetçi değilim demiş zaten adama tek kelime etmemiştim neden şikayetçi olacaktı anlamadım ama kimlik numaramı aldıklarıma göre 6222den işlem yaparlar mı acaba :( neyse sorunda değil zaten samsunsporum kazandıya önemli olan oydu sonra maraton başkan geldi yanıma allah razı olsun serkanda vardı bu seferde o ambulans girişindeki kapı görevlisi erdem abi içerde polisle konuşurken kapıyı kapatmaya çalışmazmı hayda bu seferde serkan  ona sardı mı ;D neyse olay buyumeden ayrıldık ordan tekrar yerimize geçtik maratona bu arada çağrı için koşa koşa kaçtı diyolar seni bırakıp bilemiyorum artık ;D herşeye rağmen hayat seninle güzel samsunsporum her maç bi olayım var ya ;D son olarak hüseyin göçekin annesinin suçu ne??????????????

Kardeş geçmiş olsun, maçın her anını doya doya yaşamışsın iyi bir totem olmuş.
Yalnız totemin tutması için Bursa maçında da aynılarını yapman gerekecek içerde 4 maçımız kaldı toteme devam.  :P

Forvetim

kadro olarak en ideal kadroyla çıkmıştık sitede herkesin genelde ortak görüşü olan takımdı. ankarada gekasın yerinde zenke olur diye düşünüyorum.

sinoplu

eskişehir forumlarında maglubiyete kılıf arıyolar

suat kılıç eskişehire yapılacak stadın bu macın skoruna baglı oldugunu söylemişmişmiş

ayıp valla o kadar damlatılan tere yazık eskişehirlilere hıc yakıştıramadım

kalptenþimþek

aklına geleni gerçekmiş gibi yazan dengesizler heryerde var maalesef..bu yüzden eskişehirlilerle ilişkilendirilmemeli bu tip söylemler..örneğin aynı forumda bir başka kişi "suat kılıç o kadar etkiliydi neden samsunspor ligin sonunda savaşıyor o zaman" gibisinden cevap yazmış bu arkadaşa...

Tufan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 13 February 2012, 10:15:03
http://www.haberler.com/samsunspor-eskisehirspor-macinin-ardindan-3354934-haberi/

Bizim hocanın konuşması yıllardır özlenilen cinstendi.
Dün 10 kişi kaldık,11 tane aslan değildik ama sahada 10 tane cesur yürek vardı ve 15bin tane yürekde tribünde vardı gibisinden bir laf dedi.Helal olsun Mesut Hoca.Samsunspor bir tane gelin onu hep birlikte kurtaralım derken gözlerinin içi gülüyor

Mesut Hoca ACAB atkısıyla toplantıya çıkmış :)

jean

sevincim kursagimda kaldi karabugun yenmesi cok kotu oldu 3 paunken 5 e cikti neyseki almasak 8 olacakti puan farki ve hemen hemen havlu atacaktik hakeminde kirmizi gostermesi sasirtici neyseki ankaragucu macina denk geldi

YaSeF55

Alıntı yapılan: Tufan - 13 February 2012, 13:04:19
Mesut Hoca ACAB atkısıyla toplantıya çıkmış :)

maç esnasında da bu atkı ondaydı :))

cembaba

masbene

fanatik samsunsporlu

gekasın kartına itiraz edilir de cezadan kurtuluruz belki .gekas ta oynar bu hafta

city ultras

maraton iyce alisdi atki showuna,ne is becerdinizin farkindamisiniz??söyle 5-6 sene geriye düsünüyorum,martonda adamlar atki nedir diye bilmezlerdi...vallah hellal olsun sizleri,allahim sizleri tribünden ekzik etmezin :ok :ok :ok

yahuuuu ben su river bayrakli showu özledim...en cok hosuma bu gidiyor.

emre

o kadar totem yaptım ki hangisi tuttu kestiremiyorum  :D
şu var ki Newcastle yenildiyse biz o hafta galibiyet alıyoruz :P  :deli:
bir de olası kötü bir durumu kaldıramam diye geçmedim televizyon başına attım kendimi dışarı Allah'a şükür kazandık.En son izlemediğim maç (fındıktaydım ne yazık ki) sezonun ilk haftası 3-2 yendiğimiz Gençlerbirliği maçıydı.. :-\

celebi