Fenerbahçe'yi yeneceğiz! Çünkü;

Başlatan kalptenþimþek, 30 January 2012, 00:37:08

« önceki - sonraki »

Musti

Çünkü; biz böyleyiz. Bitti denilen yerden başlar, tekrar yeşertiriz umutları. Küllerinden doğar, tarihimizde olduğu gibi önce kurtuluş sonra diriliş mücadelesi veririz.

samuray

tarih tekerrür edermi acaba 86 87 sezon aldığımız 4 .0 lık galibiyetler fazla mı abarttım neyse 1 b 0 olszun bizim olsun ;D :(

ibo055

çünkü:Samsunspor korkusunu ruhlarında hissediyorlar hala...

masbene

çünküsü münküsü yok, bu maçı A-LA-CAK-SI-NIZ !

fanatik

inanmak başarmanın yarısıdır biz inandık ve başaracağız

##kdc##

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 30 January 2012, 00:40:22
Çünkü Samsunspor arkayı fenerleyendir.

Neden bilmiyorum ama en sevdiğim çünkümüz bu oldu. Her okuduğumda doğamda olmamasına rağmen içim gıdıklanıyor yahu  :'(

oguz_5528

çünkü Samsunsporlu olmak en kötü günde inançlı olmaktır,ne günler yaşadık inancımızı kaybetmedik amatör'e düşsek bile yine feneri yenmeliyiz diyen bir taraftar olduğumuz için takımımızın fener'i yenmesi lazım...Kafa kağıdımızda yazıyor aslında boşluğa gelecek cümleler ...

ahmetsefa55

Alıntı1966-1967  Samsunspor - Fenerbahçe
Türkiye Kupası Çeyrek Finali

Samsunspor Rıfatın penaltı golüyle 1-0 öne geçmiş ve Fenerbahçe buna Ogün Altıparmak ile cevap vermiştir.Ancak Rıfat Usta bır kez daha sahneye cıkarak macın sonucunu belırlemıstır.2-1

Rövanş maçı Fenerbahçe için çok önemlidir.Zira ikinci ligdeki rakiplerini mağlup edip yarı finale çıkmak istemektedirler.Ancak İnönü Stadı'nda oynanan müsabaka Samsunsporun dirençli futbolunun da etkisiyle golsüz bitince yarı finale yükselen takım Samsunspor olmustur.

Çoğu amatör ruhla oynayan Samsunsporlu genç futbolcular için hayatları boyunca unutamayacakları büyük bir başarı olmuştur bu zafer.

Kırmızı - Beyaz - Siyah

fanatik samsunsporlu

Cheregi

jurista

Feneri yendik çünkü İNANDIK  samsunspor_x

berusa55

Çünkü; biz bunu zamanında da çok yaptık!  samsunspor_x

ali ihsan

Arkayı fenerleyemediğimiz için üzgünüz  :ok

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sol Açık - 30 January 2012, 11:17:05
Ben 2 sezonda kupa dahil 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldığımızı hatırlıyorum. Yani fener'i yeneceğiz, çünkü alışkanlıklardan kolay vazgeçilmez...   :D

Alışkanlık işte!  :D

Cheregi

Feneri yendik, çünküsü önceki 6 sayfada  :D >l< :holey: .:.:. :ok