Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Kodalak - 18 January 2012, 19:03:02
her ne olursa olsun ordu maçına hocasız çıksak bile ruhsuz bir hoca,taktiksiz bir futbol seyretmeyiz....

Meraklanmayın hiç petkoviç gittiyse gerçekten ordu maçına teknik direktörsüz çıkmayacağız aslanlar gibi adnan sezginimiz var zaten o değilmi taktiği kadroyu belirleyip bu takımı mahveden bizide kahreden  :kafa:

poo_55

o kadar aydan sonra en güzel haber bu olsa gerek.

Ahmeti

Yeni bir kan değişikliğine ihtiyacımız vardı çok geç kalınmış bir karar.

Umarım alınacak hoca Hikmet Karaman'dır Manisaspor'da yaptığı işler ortada bu takıma bu zamana kadar kurtarıcı gelmedi o kurtarıcı Hikmet Karaman olabilir.

Allah'ım bu zor günlerimizde sen bize hayırlısını ver.

ugrass

herkes sevindi yeni hoca gelcek diye heveslendi inşallah yalan haber değildir

CurvaSs

ntvspor muhabiri gerçeği yansıtmıyor haberler demiş, doğru mudur? gitti mi şimdi, org'da görmeden inanamıyorum.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: CurvaSs - 18 January 2012, 19:16:44
ntvspor muhabiri gerçeği yansıtmıyor haberler demiş, doğru mudur? gitti mi şimdi, org'da görmeden inanamıyorum.

bencede ama trt 3 spor felan her yer bu haberi yazdı herkesin ağzında bence doğru olabilir.

GurbetciFanatik

yav bu kadar sevinirken simdide balon haber olmasin.

Ollivanders

Ertuğrul Sağlam

Üstduzey bir hoca getiremezlerse ben Ercument Coskundere, Mali Cinar, Yucel Uyar hatta Kenan Yelek'ten baskasinin gelmesini istemem en azindan bu adamlar takimi taniyor....

samuray

Alıntı yapılan: farUqras - 18 January 2012, 18:49:48
https://twitter.com/#!/aykutTyildirim son tweetini okuyunca öyle birsey olmadıgını yazmıs..

Aykut Yıldırım @aykutTyildirim Kapat
Samsunspor Teknik Direktörü Petkovic'in görevine son verildiği haber gerçeği yansıtmamaktadır.. Kulüpten alındı bilginize

ya şaşkın ördeğe döndük nedir bu iin aslı ya kabus gitmedimi çok üzülürüm gitmediyse hoca müsveddesi petko

emre

degerli buyugumuz Celebi nikli arkadasimiz her seyı biliyor ama en sevdigi sey gizemli takilmak.. :)

cany

Yılmaz Vural veya Hikmet Karaman olsun bence

samuray

ya kabus devam ediyormu petko kabusu hala başımızdamı of ya

ugrass

hersey acıklandıktan sonra  yine ''ben biliyodum''cular piyasaya cıkar !

CurvaSs

noluyor arkadaşlar, yönetimle irtibat halinde olan kesinlikle vardır, bildilendirseniz.