Trabzon Deplasman Fotolar

Başlatan Sioux, 16 January 2012, 18:47:23

« önceki - sonraki »

celebi

biz seneye orayagidersek orası bize yetmez

jurista

inşallah ligde kalırız , o zaman samsunda yine dostluk yemeği tertip edecek mi suat bey merak ediyorum.2 gün oldu suat beyden ses seda yok bir çok iletişim aracından kendisine yazdım ,önceden cevap veriyordu şimdi cevap vermiyor , konuyu gündeme almadı bile.

berusa55

Sözde Samsunsporlu özde travzonsporlu adamın cevap vermesini beklemek boşa dostum! Hiç şaşırmadık...

millwall

suat bey bu aralar izmir de millete mavi boncuk dağıtmakta...

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 January 2012, 23:07:06
Şimdi şu fotodan sonra beyin özürlü lig tv spikerlerine tekrar sesleniyorum! La kör müsünüz mal mısınız siz? Deplasman tribünü belli; orayı dolduran adam sayısı şu karede apaçık ortada ve sizin dediğiniz: Az sayıda Samsunspor taraftarı!

Allah belanızı vermesin! Bak yine insaflı davranıyoruz; "vermesin" diyoruz!

Sadece bunla kalsa. Adamlar mac boyunca dalga gectiler. Aslinda ligtv´ye mail yolliyacaktim ama türkcem zayif oldugu icin dogru dürüst birsey yazamadim. Her mac ayni senaryo zaten moral bozuk bide bunlarin sacmaliklarini dinleyecek halim yok.

Tufan

16 January 2012, 23:22:02 #20 Son düzenlenme: 16 January 2012, 23:25:34 Tufan
facebookta dolaşan çok güzel videolar var tadı damağımızda kaldı doyamadık.
Alıntı yapılan: millwall - 16 January 2012, 23:15:23
suat bey bu aralar izmir de millete mavi boncuk dağıtmakta...

birde yetmez iki tane diyormuş oralarda :) sanki babasının parasıyla yapıyor adım attığı yere stat sözü veriyor. (Hapay abi sakın yanlış anlama güzel İzmir'e yapılacak her yatırım başımın tacıdır ama hikaye olduğunu biliyoruz)

cany

Az sayıda derken deplasman taraftarıyız diye öyle demiştir heralde. Bazı maçlarda diyolar ya ''az sayıdaki bilmem ne taraftarı sevinç içinde''. O hesap

Kaya

Telefonunda,makinesinde fotoğraf olan herkes paylaşsın..Alem taraftar görsün..Lütfen paylaşalım..

özkan

sosaka

Sitede ekşi yazarı var mı acaba şu itoş'a güzel bir cevap verecek
samsunspor http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27015489

mehmet yılmaz

celebi

17 January 2012, 16:06:30 #27 Son düzenlenme: 17 January 2012, 16:58:04 celebi
87 yılındaki  fotonun milenyumu olmuş bu foto ayaklarınıza sağlık kardeşlerim.

Cheregi

Ortadaki arkadaş otobüste sigara içiyo, yasak kardeşim yasak  :D Koskocaman Trabzon Belediyesinin otobüsünde...  :suslen:

fındık