STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

cezayir55

Alıntı yapılan: cezayir55 - 15 January 2012, 17:55:06
galip ozturk hediyesi yeni yonetim artik stadda sadece petkovice degil yoneticlere de  gozdagi verilmesi lazim
ne yapim cok kizginim bu takimi bu hale getiren yoneticilere

cezayir55

06 onur 55

adam olmayan penaltıyı görüyor ama onundekı pozısyonda alanzinhonun 2. sarıdan kırmızı kart dan atılması gereken pozısyonu göremıyor

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 15 January 2012, 17:55:32
Kimle maç kazancaktık peki Orhan Taşdelenle mi Turgay Gölbaşıyla mı ?

hiç değilse hakan bayraktar gitmezdi, petkoviç gelmezdi. yeter mi?

fanatik samsunsporlu

LisandroLopez

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 15 January 2012, 17:57:12
hiç değilse hakan bayraktar gitmezdi, petkoviç gelmezdi. yeter mi?

Bi Hakan Bayraktarla maç mı kazancaktık ? Kalsa çok iyi olurdu bu fikre bende katılıyorum ama o yönetim transfer falan yapamazdı

SametYılmaz55

ekigho çok güçsüz :x(( iki omuzda yıkılıyor :x(( fink desen ne yaptığını bilmiyor.ekighonun yerine serdar özkan sağ tarafa fink'in yerine zenke'yi almamız lazım.forveti çiftledikten sonra kanatlardan da bindirmeler yapmamız gerekiyor.hakem zaten sana hiç bir şey demiyorum ben :kafa: alanzinho şebeğini daha nasıl atacaksın :kafa: :kafa: :kafa:

bluegreen55

sahtekar burak
i.ne hakem de maçı bizim sahaya yıkıyo faulleri vermiyo onlarınkini veriyo alanzinyoyu atamadı penaltıyı yedi.hakem berbat...

oyunu rakip alana yıkmamız lazım kendi alanımızda oynarken hata yapıyoruz işte..

cezayir55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 15 January 2012, 17:57:59
Bi Hakan Bayraktarla maç mı kazancaktık ? Kalsa çok iyi olurdu bu fikre bende katılıyorum ama o yönetim transfer falan yapamazdı
su anda kazaniyormuyuz

varol55

bu ugur boralıda celil sağır gibi olur sandım ama...

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 15 January 2012, 17:57:59

düşüncene saygı duymakla beraber, pek mantıklı bulmadığımı söylemeliyim. herşey orada zaten.

europe_55

Hic degilse tribündeki taraftarlarimizi mahcup etmemek adina, bu mactan en az 1 puan almaliyiz!!!!!

KotuCocuk55

Bizim takim kalitesiz diyorduk ama artik degil özellikle hücum gücü cok etkili ama daha takim olma ve uyum sorunu yasiyoruz kombinasyonlarda!

Trabzonspor da nir numara yok,bilmiyorum gözünde büyüten varmiydi ama sadece siradan bir takim trabzon,gecmisten geli hava gazi kullaniyorlar.Canli bir takim trabzonu darmadagan ederdi ama maalesef su an icin o samsunspor sahada yok.Bununla beraber ne yazikki trabzon ilk yarida 5-6 net pozisyon yaratti penalti ve golle birlikte bizse kaleye sut bile cekemedik.

Hakem kritik anlarda takdir hakkini trabzondan yana kullaniyor.Hemde bunu o kadar bariz yapiyorki aklima yillar önce sadik  ilhan in yönettigi hakemi satilmis mac geldi.

Alanzinho ki burakla birlikte trabzonun yüzde 60i , ikinci saridan atilmaliydi.Burak in pozisyonu penalti degil ama hakemin o acidan o karari vermesi normal cunku bende ilk pozisyonda penalti dedim.kemalin o kadar dengesiz girmemesi lazimdi,allahtan kart görmedi ve ertugrul harika cikardi.

Ikinici yarida o girsin,bu girsin demicem cunku kenarda messi yok! Oynayan oyuncularin daha inancli ve guvenli oynamasi lazim.

Yenigiz ve kotu oynuyoruz ama niyeyse her an takicak ve yenicekmisiz gibi hissediyorum! hadi insallah!

Spiker seyirciler arasinda elektirklenme oluyor demisti,haberi bilgisi olan paylasirsa sevinirim!

5trawberry

Şu Burak'a sabahtan akşama kadar sövesim var.
Bu kaçıncı Burak!

Rüştü hocam penaltıydı diyince adamsın Rüştü abi diyorsun da, sen adam mısın lan gavat!

cezayir55