STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

Serkan

CurvaSs

valla sitemizden şimdi 100 kişi geliyor. ben 150 kişi oluruz toplamda diye düşünüyorum, site olarak. şirinler de 5 otobüs ve +-1 olsa, 10 otobüs zaten hazır. sbç var, forza var, koskos var, var oğlu var yani. 15 otobüs kesin olur diye düşünüyorum ki, 15*50 : 750 kişi olur. orda yaşayan veya okuyan taraftarımız da gelse, 750 garanti oluruz, üstü de belki oluruz diyorum.

sayı önemli değil aslında; oraya gidelim ve sonuna kadar destek verelim yeter.

masbene

Alıntı yapılan: celebi - 10 January 2012, 18:19:12
deplasman bölümleri nekadr kişilik bunların
td bir post

bu arada cidden kaç otobüs samsundan gidecek merak ediyor ve heyecanlanıyorum

celebi

ben en az 10 diye duydum 15 civarı olur. şahsi araçlar hariç

Serkan

Beyler Rize deplasmanını hatırlayın kaç otobüs gitti en fazla 3-4 ama full'dü rahat olun fulleriz ; bizim müthiş bir münferit deplasman kültürümüz var

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 10 January 2012, 18:30:28
Beyler Rize deplasmanını hatırlayın kaç otobüs gitti en fazla 3-4 ama full'dü rahat olun fulleriz ; bizim müthiş bir münferit deplasman kültürümüz var

katılıyorum

GökhanÇağlar

bunları orda yendikten sonra girip forumlarını okumak istiyorum,ne yazacaklar acaba.

masbene

beyler afedersiniz bu seviyesizleri burada çok konuşmak istemiyorum ama birşey okudum forumlarında, aynen yapıştırıyorum buraya. bunlar harbi fıkradan çıkmış got gafa ya :)

Chiko tarafından yazılan  
A2 takimimiz Samsun'a 2-1 maglup olmus.
Faik Yılmaz: o kadar iyi olsalar zaten A2 olmazlardı  

ibo055

Ajan

Orada yazılanları buraya taşımasak daha iyi olur. Elimizdeki haber kaynaklarından biri uçmasın.

nomak55

Laz aklı kaz aklı diye boşuna demiyorlar yaaaaaaa hayır karadeniz dışında da biz Samsunlularla bu sığıları bir tutuyorlar ya ona fitil oluyorum anlatıyorum biz laz değiliz sevmeyiz birbirimizi hatta nefret ederiz derbidir bizim maçlar diye alla alla diyorlar ohooo diyorumm siz bi maçta görseniz tam şenlik oluyor eheheheh

Sercan

Alıntı yapılan: nomak55 - 10 January 2012, 18:45:23
Laz aklı kaz aklı diye boşuna demiyorlar yaaaaaaa hayır karadeniz dışında da biz Samsunlularla bu sığıları bir tutuyorlar ya ona fitil oluyorum anlatıyorum biz laz değiliz sevmeyiz birbirimizi hatta nefret ederiz derbidir bizim maçlar diye alla alla diyorlar ohooo diyorumm siz bi maçta görseniz tam şenlik oluyor eheheheh

işin garibi bunlarda laz değil :)

masbene

mehmet yılmaz

Sanırım en çok bozuldukları şeylerden birisi de medyanın doğal ve haklı olarak "Karadeniz Derbisi" tabirini kullanması. Özellikle ulusal basında da yazan bazı amigo yazarları buna fena halde takık durumdalar.

samsunmania

Bunları tepelediğimiz zamanlara bi geri dönebilsek nasıl karşılık vereceğimizi biliyoruz ama.... Neyse. Utandırma bizi Samsunsporum. Gerçekten 3 puana çok ihtiyacımız var.