ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI-SAMSUNSPOR-Orduspor : 4-2 (Pen.)

Başlatan adige73, 07 January 2012, 23:01:39

« önceki - sonraki »

ngonge

Talihimizin döndüğü maç olsun.

Normalde iyi başlayıp kötü bitirirdik, bu sefer kötü başlayıp Petkoviç'in her zamankinin aksine doğru müdaheleleri ile kazandık.

Bu takım Murat Yıldırım, Fink olmadan olmuyor. 10 kişi kalsak da bu oyuncuların hakim olduğu ortasaha uzatmalarda rakipten üstündü.

Bütün maç görünmeyen Serdar Özkan, Murat Yıldırım girdikten sonra oynamaya başladı.

Gekas tek başına zor savaşıyor, Bance ile tat verir Gekas.

Zenke berbattı, Lazar'dan bile kötüydü.

isa55

Allah'a şükürler olsun. Galibiyeti hatırladık. Gerisini ligde bekliyoruz.

GurbetciFanatik

Sivas Lee allah allah belki ben o pozisyonu görmedim

o ayak basti pozisyonu diye sayilmadi

:D :D :D :D :D :D :D :D

maviay55

tur atladık moral motivasyon,yeni transferlerin takımla kaynasması için güzel oldu oyundan memnun kalmasakta..

ayrıca bu güzel yayın için a haber e teşekkürler  >l< >l<

usare

İyi oldu, biraz moral de lazım. Ama arkadaş şu lazarla, khubuthia yı kim aldıysa bu malları ona amele yapmak lazım. Akaki çok kötü ya, lazar da berbat, az daha kırmızı görüyordu.

cany

binikalamadım

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerin başlangıçı olsun

ngonge

Unutmadan Lazar'ın bu maçta 1 değil 2 kırmızı kart görmesi lazımdı, Murat Ceylan da keza çok acemice bir hareket yaptı kırmızı görebilirdi.

isa55

jurista

ne kadar özlemişiz ,ne kadar hasret kalmışız şu görüntülere ,insanın gözleri doluyor azıcık başarı gelse bu taraftar köle olur bu oyunculara

isa55

Herkesin morali yerine geldi diyebiliriz. Şu sevinç tablosunu özlemiştik doğrusu...

ChucKeR

bu temposuz maça göre aşırı bi sevinç oldu takımda. formaları atmalar falan. bizim kadar futbolcular da dolmuş. bu yüzden istiyodum galibiyeti. hayırlı olsun.
güzel günler göreceğiz inanıyorum.

GurbetciFanatik

Insallah Allahim sezon sonuda bölye sevinci bize nasip eyler.

lucarelli

Bu arada Murat Ceylan'ın hırsı ve teknik kapasitesi çok yüksek. Bu özellikleri ile bize çok faydalı olacak.  Ancak çok sert oynuyor. Biraz Emre Belözoğlu'na benzettim. Böyle vurmaya devam ederse çok antipatik olur ve özellikle kritik anlarda takımı 10 kişi bırakabilir. Dikkat etmesi gerekir.

usare

Yalnız Culio ya da dokunmaya gelmedi, ne kadar yattı yaaa.