32 - Theofanis Gekas

Başlatan ahmetsefa55, 06 January 2012, 21:24:14

« önceki - sonraki »

_SoN_

Bu maça kadar kaçırdığımız goller gözümün önüne gelince kıymnetini bir kez daha anlıyoruz.Teşekkürler bugün için . samsun 2- ordu 0 goller gekas.

europe_55

Tebrikler GEKAS reyiz, aynen devam...  :kanka:  :ok

silopilimuhsin

ercan0655

darısı hattriklerin başına,

FaTiH_HaN

Oyun düzenimizde hiçbir değişiklik olmamasına rağmen golcü farkı skoru şekillendirdi, bu zamana kadar Gekasın girdiği pozisyonlar gibi bir çok pozisyona girmiştik ama dağlara taşlara atmıştık topu. Anladık ki artık geldiği zaman yazacak bir golcümüz var, kümede kalma mücadelemizde Gekasın çok büyük katkısı olacak, bravo Gekas aynen devam  >l<

55_OrHaN_55

üstelik 2 golle ve aldırdığın galibiyetle transfer paranı da çıkarttın sayılır:)

kaptan 55

RT55

tanju,serkan ve artık gekas.. samsunspor_x  iyi başladın devamıda iyi olsun..

FaTiH_HaN

Bance geldikten sonra Gekas daha çok pozisyona girecek ve daha çok gol atacak  :holey: adam bir buçuk pozisyonda 2 gol yaptı, ilk golünde pozisyon yoktu kişisel becerisini kullandı, ooh be Gekas varmış  :ok

germencisse

Bu adama top taşısınlar,gerisi gekasa kalmıs..

twitter

Adam atiyor efenim durduramiyoruz

Uğur Yıldız

Her hareketi bana nedendir bilmem Serkan Aykut'u hatırlatıyo, takımı uyarıyo felan adam hakkatten king :) :) :)

55_OrHaN_55

Klas bir oyuncu. Türkiye'de her takımın kadrosunda görmek istediği bir oyuncu. Bu konuda yönetimi tebrik ediyorum.

Desiqner

Adamsın be bitiriciliğini bugün gördük ...  :_nazar

babasamsunlu

serkan aykut mu vardı sahada ben mi yanlış gördüm  ??? ???