32 - Theofanis Gekas

Başlatan ahmetsefa55, 06 January 2012, 21:24:14

« önceki - sonraki »

mimar55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 13 June 2012, 21:23:48
Rüyamda gördüm Gekasi.. bize imzaliyordu  :-[

İnsallah

ngonge

Senin kazandığını ve sevincini görmek şu berbat sezonun en güzel tesellisi idi.

burakbas

bir kez daha gördük ki , Gekas çok iyi bir futbolcu...  :kanka:

GökhanÇağlar

AhmetDenizci

muzaffer4

Kaya

Belki kimse dikkat etmiyor ama biz sadece onu izlediğimiz için neler yaptığını görebiliyoruz.Bir santrafor ne yapması gerekiyorsa milli takımı için her şeyi yapıyor.Çok faydalı bir ileri uç adamı.Öyle şansa boş kaleye felan da gol atmıyor.İnanılmaz bir takip yeteneği var..Onu takımımızın bir oyuncusu olarak izlediğimiz için çok şanslıyız..

amasra

trabzonda gekas sesleri bonservisi elinde ts bu transfere sıcak bakıyormuş

mimar55

Gekas icin hayirlisi neyse o olur insallah ama tsden kimseye hayir gelmez

emre

Gekas giderken de kazandırdı

EURO 2012 finalleri gelirlerinin paylaşım esaslarına göre Euro 2012' ye sözeşmesi bitmiş bir oyuncu dahi yollamış olan her kulüp payına düşen miktarı alacak.

Eleme grupları maçları için dağıtılacak olan 40 milyon Eruro çıktıktan sonra kalan 60 milyon Euronun kulüplere dağıtım esası ise şöyle:
Bu hesap kulüp sınıflandırması ve gün esasına dayanan oyuncu ölçütleri dikkate alınarak yapılacak.
UEFA bu tutarın nihai olarak hesaplamasının yapılmadığını, önümüzdeki günlerde EURO 2012 finallerine oyuncu veren kulüplere oyuncu başına ve toplamda yapılacak ödemenin ne olacağını cetvellere göre hesaplayıp açıklayacağını bildirdi.

UEFA Başkanı Platini yapılan İcra kurulu toplantısından sonra konuya ilişkin olarak, "ECA'ya bu muhteşem işbirliği için teşekkür ediyorum. Bu tutarlar sonuçta Avrupa Futbolu'nun gelişimine hizmet edecektir" ifadelerini kullandı.

Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı olan Almanların unutulmaz golcüsü Karl-Heinz Rummenigge ise; " 2008'deki 55 milyonluk tutarın, 100 milyon euroya çıkması futbol ve kulüpler adına sevindirici.Bu aynı zamanda kulüpleri Şampiyonanın başarısı için katkı yapmaya teşvik etmeye yönelik bir sistem. Yeni dağıtım mekanizması UEFA ve ECA arasındaki büyük işbirliğinin önemli bir sonucu. Bundan sadece 580 kulüp değil, futbol da yararlanacak" dedi.

Final gelirlerinden Türkiye'de en fazla payı Beşiktaş alacak. UEFA dağıtım esasına göre bir oyuncunun kulüple sözleşmesi bitmiş olsa bile, o futbolcuya isabet eden payı geride kalan sezonu tamamladığı kulüp elde edecek.

Queresma ile Almeida'yı   Portekiz   Milli Takımı'na ve Sivok'u da Çek Cumhuriyeti'ne veren Beşiktaş Türkiye'den EURO 2012'ye en fazla futbolcu gönderen kulüp oldu. Buna göre ülkemiz kulüplerine isabet eden orandan en fazla payı da bu kulüp alacak.

Galatasaray (Elmander, Baros) ve Trabzonspor(Mierzejewski ve Brozek) ikişer futbolcu gönderdikleri için bu kulüpler paylaşımda ikinci sırada yer alacaklar.

Samsunsporumuzdan Gekas Yunanistan Milli takımında forma giydiği için Samsunspor Kulübümüz bu pastadan payına düşeni alacak.

Sivaspor (Grosicki) ile payını alacak.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber/4194-samsunspor-gekas-giderken-de-kazandirdi.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Jnr.Serkan

AlıntıEvet günün transfer haberini de paylaşlım Gekas Akhisar ile anlaştı yıllık 850 bin alacak.

Kaynak : Twitter

Ne derece doğru bilinmez.Ne işin var be reis senin oralarda

emre

_SoN_

Varmı haber,yeni takımı belli oldumu?

ElbistanLı4655

cany

Yarım saat önce tgrt'de gördüm; Gekas trabzonspora doğru diye haber vardı.burak'i kaptiran ts gekas'in peşinde diye

yapma bunu Gekas :(