STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İlk maçta Arena'da bulunan birisi olarak kazanmayı, hiç değilse şunlara çelme takmayı ayrıca istiyorum...

Burak

özkan

hayatımda bunlar kadar aç bir taraftar görmedim,bizim için değil olum,kendiniz için oynayın,şunlara güzel bi ders verin..

samsunluhakan

düştügümüz 2005-2006 yılında ilk 3 haftaya 7 puanla başlamışız
hadi şimdi tam zamanı ilk 3 hafta yine 7 puan yapalım hadi çocuklar inanın artık hadi

mehmet yılmaz

Bayraklar bu maçta tribünde olacak inşallah...

Ayrıca sopalılar da... ;)

Ayberk

beyler kimse kızmasın da hangi hakemi beğeniyoruz ligde  ;D ben fırat diyordum, onu da gördük hani ;)

Artık hakem falan bahanesi işin ki, yıllardır bildiğimiz bir şey varsa İstanbul takımları karşısında Samsun bölgesinden bile hakem atansa bir takım kararlarda ezileceğiz...

maço

gs ya sansımız hiç tutmaz en iyi zamanımızda bile yenildik bunlara,

bir maçı unutamam ergun gürsoy maçtan önce samsun sansımızın tuttuğu bır takım yine rahat geçeriz demişti.

Evrenin golüyle 1-0 yenmiştik ve ben maratondaydım acayip hırslı sevinmiştim.

ben eminim ki takımımız gerekeni yapacak

özkan

İşte bu,uyanış maçımız olacak,tıpkı geçen sene bankasyadaki herşeyin başladığı maç gibi..

samsunluhakan

2005-2006 sezonunda 19.hafta sonunda 18 puanımız varmış
2011-2012 sezonunda 19.hafta itibariyle inşallah 16 puanımız olacak ben inanıyorum

GökhanÇağlar

bence bu maç da berabere bitecek ama adil bir yönetim olursa kazanabiliriz de...

kamuri

yeni transferler yeni heyecan tıklım tıklım dolu tribunler on numara anbiyans üç puan  :evet:

kaptan 55

Alıntı yapılan: samsuni - 05 January 2012, 17:08:04
Bayraklar bu maçta tribünde olacak inşallah...

Ayrıca sopalılar da... ;)

bu çok iyi oldu işte,görsel show var desene hocam.

kumköylü ahmet

Su Gs macini Bir Alsak Varyaaaaa gerisini dusunmuyorum bileee

ErkÇay55

Şu cinconun havasını alsak muhteşem olur kasıntı Teriminde hal ve hareketlerini görün siz o zaman. :D :D

King Of The North

Ola ki kazanırsak benim işyerinde dalganın kralı olacak