STSL 2011-2012 / 18.Hafta Gençlerbirliği - Samsunspor'umuz 1-1

Başlatan yilmazselcuk55, 22 December 2011, 16:53:19

« önceki - sonraki »

jurista

eminim ki fink ikinci yarı kıçnı yırtacak kendini affettirecektir,öyle umuyorum ...
inşallah alacağız maçı , allahım mahçup etme

samsunmania

yazık vallaha.
gençler lig 5.si biz 16.sı. Fark neredeyse yok. Ne bahtsız bi takımız ya.

Vural temiz

yok karsesim yok böyle birsey olamaz.
biz 100 de 100 ikinci ligdeyiz, takimda inanin bakin üc tane futbolcu var gerisi ( Bank Asya)

Lusage

Yok abi yok bizim acilen Deve, Bizon, Manda vs ne kadar büyük baş varsa kurban kesmemiz lazım ki şu takımda ki BÜYÜK BAŞ'lar yüzünden katil olmayalım!

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 04 January 2012, 19:49:23
Daha maç bitmedi arkadaşlar , bu adam bilerek kendi kalesine gol atmadı dimi?Yorumlarınızı anlık sinirle yazdıgınızın farkındayım ama biraz daha sakin olun.O golü Fink karşı kaleye atsaydı kraldı , bi hata ile adam asıyoruz malesef..

iyice daraliyoruz ama lig bitiyor yavas yavas artik böyle aptalca hatalari kaldiracak zaman kalmadi.
ha durmumuz iyi olsa haklisin dicem olabilir, ama vakit azaldi artik rakiplerde gidiyor.

twitter

Ordu'da yeniyor feneri.
fark acilmamasi icin mutlak 3 puan.

LisandroLopez

Dominguez ile 10 kişi oynuyor bu takım.İlk gönderilmesi gereken oyuncu.Bu kadar isteksiz ve sorumluluktan kaçan adam görmedim..

Mert

Ya inanın gençlerde hiç bir numara yok ya az daha gayret etsek alırız bu maçı yemin ediyorum.Murat yıldırım sen varya adamın dibisin helal olsun sana.Tek başına sırtlıyor takımı.Ördek ekigho da gitsin yaşı tutuyorsa bankasya takımlarından biriyle anlaşsın.
Ben inanıyorum ki bu takım transferlerden sonra tırmanışa geçecektir.Murat ceylan özellikle ortasaya hareketlilik getirir.Bir de sağlam forvet olursa bu iş biter.

masbene

dominguez bir kez daha bu takımda yeri olmadığını gösterdi
fink bugün şanssız gününde, kalbi temiz ama isteksiz
muratı Allah korusun, kurtarıcı
ekhigo sen tam bir malsın
hakan aslan topu ayağına alınca ne yapacağını şaşırıyorsun
ve petkoviç sen oyuncu terapisini başaramıyorsun
bir tane anlaşarak atağa kalkan bir çift oyuncumuz yok, hep bireysel çabalar. organize atak yok, hala 1 tane muz orta yok şu garibim adem de ileri koşmasa o da yok

emre

pozisyon yemedik gol yedik bu nasıl iştir arkadaş ya!  :kafa: :kafa:

KotuCocuk55

futbolda var bu,adam sonucta isteyerek atmadi.. pozisyonu kurtarmaya calisiyodu,kontrolsüzlük..

alternatifler arasinda anil var,bakalim ne olacak 3 puan olabilir,artik ikinci yaridayiz,3 puan deplasmanda elimize geliyorsa,isi bitirip 3 puani almaliyiz..

twitter

DomingueZ gercekten oyunda mi ?
Yemin ediyorum ne kendini girdom, nede adini duydum spikerden
Bir de lig tvden izliyorum yananci spikerde degil

Ekrem

Bravo fink aynısından bi tanede karşı kaleye atıosun şimdi

designer_55

LisandroLopez

Hakan Arslan ve Dominguez in oyuna katkıları sıfır.. Ekigho da saçmasapan işler yapıyor..
Ben daha Hakan Arslanın rakip yarı alanda pas yaptığını görmedim siz gördünüz mü