STSL 2011-2012 / 18.Hafta Gençlerbirliği - Samsunspor'umuz 1-1

Başlatan yilmazselcuk55, 22 December 2011, 16:53:19

« önceki - sonraki »

samsunluerhan

İŞTE O İSİMLER
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın Gaziantepsporlu Murat Ceylan'ın dışında üç futbolcuyla daha anlaştık açıklaması taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Kırmızı beyazlı yönetimin ismini sır gibi sakladığı bu üç futbolcunun Beşiktaşlı Filip Holosko, Fulham'da oynayan Nijeryalı orta saha oyuncusu Dickson Paul Etuhu ve Romen golcü Nicolea'nın olduğu dilden dile dolaşmaya başladı.

EĞER BU OYUNCULAR SAKAT DEĞİLSE KALIRIZ LİGTE..

ahmetsefa55

AlıntıSamsunspor'da kritik Gençlerbirliği maçı öncesinde 'sarı alarm' verildi. Kart sınırında bulunan Kemal Tokak, Adem Alkaşi ile Alvaro Dominguez dikkatli olmaları ve hakemle diyaloğa girmemeleri yönünde özel olarak uyarıldı. Bu üç futbolcu, sarı kart görmeleri durumunda hafta sonu oynanacak Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek.

FaTiH_HaN

Jnr.Serkan

Dominguez ofans'a yakın olduğunda ben şahsen performansını beğeniyorum,çok iyi değil ancak defans önünde oynadığından daha çok katkı veriyor   : )

ahmetsefa55

son idman fotolarında murat ceylanında olduğu görülüyor.
ne iş anlayamadım.
muratın yeni transfer olduğu maçta oynayamayacağı gözden kaçmamıştır umarım.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2852

berusa55

Sefa'cım o kadar da uyumuyorlardır bizimkiler herhalde...  :D

Sonuçta idmanlara çıkacak bu adam ama bu maçın kadrosunda olmaz; hafta sonuna gese maçında lazım bize  ;)

ahmetsefa55

biz nasreddin hoca misali baştan söyleyelim de abi sonra kafayı yemeyelim. :--*

GökhanÇağlar

Dominguez den umutluyum,forvete yakın oynarsa yararlı olur bence.uzaktan etkili şutları var.

yilmazselcuk55

Maça Gelen Tüm Gruplarla Kızılayda toplanıp gidebilsek süper olur aslında ...

deriaKR

ulan eger siz yarin maci almazsiniz topcu diye gezmeyein..agucu colok cocokla mac alyior be

isa55

Karabük yenilince daha oynamadan 1 sıra yükseldik. İnşallah yarın yeneriz de puan farkıyla önde oluruz.

kumköylü ahmet

Basarilar Samsunspor`um Heycan Basdi bugece yine uyku yok ALLAH`im utandirma sen bu buyuk taraftari

Tahir

Saat 12 Fındıkkale yolcusu kalmasın ;)
Gidiyoruz Ankara deplasmanına ve galip gelip dönüyoruz....

SSKLA