Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Ya 5 saat nete giremedim, neler olmuş böyle...

cezayir55

onlarda gonderilir ama yerine iyi oyuncu bulmak onemli

Sol Açık

Alıntı yapılan: muhalif - 30 January 2012, 17:42:23

gekas a çok güveniyorum.buldugunu atacak gibi geliyor.nitekim 6 hafta da 3 gol attı.
daha da atacaktır inşallah bance in gelmesiyle.

Katılıyorum ama düzeltiyorum: Gekas ligde 4 maçta oynadı daha ve 3 gol attı. Yani daha da fazla güvenmek gerek...  ;)

kayacan

İşte şimdi doğru bir iş yapıldı.Lig bizim için yeni başlıyor.Umarım çok fazla vakit kaybetmemişizdir...

samuray

gekas daha ne yapsın atıyor atmasına ama attığımızdan fazlasını yiyoruz puanlarıda alamıyoruz defansımız yol geçen hanına döndü t.s 4 g.s 4 ibb 4 bu umaçlarda 4 gol atıp tam 12 gol yemişiz kayıp 12 puan alınan 0 puan  :kafa: :kafa:

YaSeF55

Alıntı yapılan: Ahmeti - 30 January 2012, 17:37:55
varan 1 :Adnan Sezgin şutlandı

Varan  2 : Dominguez şutlandı

Varan 3'ü sabırsızlıkla bekliyoruz

varan 3:
Kulübümüzde Yardımcı Antrenörlük görevinde bulunan  Burak Sadık Dilmen ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Kendisi'ne bugüne kadar kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyu'na saygıyla duyurulur.
Samsunspor Kulübü

samuray

ne teşekkürü ya gider ayak takımı sabote etti oysaki ona kalsın diiyenlerdendim manisa maçındaki oynadığmız futbolla ümitlenmiştim kalsın en azından  akımı oyuncuları şehri tanıyor başarılı olabilir düşüncesindeydim amam yanılmışım bunda art niyet arıyorum sanki petkodanmı öğrendi böyle saçma sapan oyuncu tercihleri hakanı stpoere almak iki maçtır hatasız oynayan valdamiroyu çıkarmak  :kafa: :kafa: :kafa:

GurbetciFanatik

transfer dönemi ne zaman bitiyor ?
1 Subat dogrumu

kuzey55

kelharın videolarına baktım da soğuk kanlı hızlı bir adama benziyo inş lazar gibi patlak çıkmaz.

samuray

transfer sezonu 1 şubat veya 2 şubat olarak biliyorum

Shane_Falco

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 30 January 2012, 20:52:44
1 Subat dogrumu

5 Şubat'da bitiyor hocam...

**KaR6**

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 January 2012, 15:06:12
bir yabancı stoper ile anlaşıldığı bilgisi var ama bakalım..

kar6 haber ajansı calısıyor  :evet:

Ollivanders

Lusage

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 30 January 2012, 20:52:44
1 Subat dogrumu

1 Şubat Çarşamba günü bitiyor.

KareAs55