Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 09 January 2012, 21:24:47
Hücum sıkıntısını giderdik bu transferlerle.Alternatif sol bek,stoper ve kaleci alınabilir.Bu kadro 15 maçın 8 ini kazanacak düzeyde.Ciddi olumsuzluk yaşamazsak çıkışa geçeriz artık...

Abi şansımıza da hep ciddi olumsuzluk yaşıyoruz. Artık şeytanın bacağını kıralım, tese şeytanıyla beraber...

lucarelli

Kadro kalitemiz çok ciddi derecede arttı. İnşallah bu kalite artışı sahaya da yansır.

Ayrıca Bu adamları alabildiğimizi görünce insan neden 5 ay önce değil diye kendine soruyor?

misafir

Bu takıma süper ligi kaldıracak iyi bir kaleci alamazsak değil gekas Uğur boral Ronaldinho'yu getirsen nafile.ertugrul ile bu is gitmez

LisandroLopez

Kaleci ve 10 numara bölgesi en önemli eksikler gibi duruyor..

minci

Bize öncelikle araya top atabilen 10 numara konumunda oynayabilecek adam lazım. Daha fazlasına bence gerek yok. Gelecek her adam kulübü daha fazla ekonomik anlamda zorlayacaktır.

atakan

fener antep maçını izliyorum.sapara döktürüyo.bu adamı biz nie almadık anlamadım.tam aradığımız adamdı.uff uff

Ayberk

Uğur Boral'ın suratı tertemiz vallahi :) gelsin adam gibi topunu oynasın, alkışlansın, şu takımı layık olduğu yere getirsin, övgülerle sevilerek ayrılsın. Bunu yapacağına da inanıyorum ben ;)

Shane_Falco

Yalnız bu transferlerden sonra Dominguez'i oynatmaya devam ederse Petkoviç apartmanın çatısına çıkarım ikiside sniper ile vurup emniyete teslim olurum...

fanatik samsunsporlu

öyle bir şansı kalmadı daha

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 09 January 2012, 22:05:59
Yalnız bu transferlerden sonra Dominguez'i oynatmaya devam ederse Petkoviç apartmanın çatısına çıkarım ikiside sniper ile vurup emniyete teslim olurum...

Dominguez´in ne sucu var. Git Petkovic´i vur yeter hem daha az yatarsin  :P

Ayberk

10 numara diyoruz da arkadaş şöyle düşündüğümüz zaman da nasıl bir dizilişle çıkacaksın? Orta sahada göbekte tek adamla çıkıp çift forvet mi yapacaksın, yoksa forveti mi tekleyeceksin? Her ikisi de bize bir şey kazandırmaz. Gelecek 10 numara da harika bir oyuncu olmayacak burası aşikar, nitekim dünya futbolunda hemen hemen öyle bir mevki kalmadı, kaliteli futbolcu da pek yok haliyle. :-\

Sol Açık

Alıntı yapılan: atakan - 09 January 2012, 21:54:37
fener antep maçını izliyorum.sapara döktürüyo.bu adamı biz nie almadık anlamadım.tam aradığımız adamdı.uff uff

Neyse ki fener öne geçti. Ah Samsunspor, fenerin gol atmasına sevinir hale getirdin ya beni, ne diyeyim!  :(

Sol Açık

Alıntı yapılan: Ayberk - 09 January 2012, 22:42:19
10 numara diyoruz da arkadaş şöyle düşündüğümüz zaman da nasıl bir dizilişle çıkacaksın? Orta sahada göbekte tek adamla çıkıp çift forvet mi yapacaksın, yoksa forveti mi tekleyeceksin? Her ikisi de bize bir şey kazandırmaz. Gelecek 10 numara da harika bir oyuncu olmayacak burası aşikar, nitekim dünya futbolunda hemen hemen öyle bir mevki kalmadı, kaliteli futbolcu da pek yok haliyle. :-\

Bence 10 numara beklentisini unutalım. Şu haliyle de bizim takımın ortasaha ve hücum hattı oldukça iyi. Hem mücadeleci, hem yetenekli. Korkum, ki galatasatay maçı bu korkuyu yarattı, savunmamız. Savunmamız saçmalamazsa (çok iyi olsunlar demiyorum, saçmalamasınlar, yeter), çok iyi duruma geliriz, bundan eminim...

Musti

YEDEKLER : Atilla, Akaki, Hakan, Oğuzhan, Zenke, Ekigho, Bance

Lazar, Dominguez, Gurur, Selim, Valdomiro, Bülent, Savaş, Burak, Anıl

Kardo veya taktik böyle mi olur bilemem ama umarım şu futbolcular topluluğundan bir takım yaratmayı başarır Petkoviç bu sefer.

55__Gurbet__55

Ertugrul

Kemal                 Saffet/Bahia
Adem                                                                             TRANSFER(Suraya bitürlü birisini alamadik.)

Murat Y.         Murat C.

Serdar Özkan                                                           Ugur Boral

Bance

Gekas

Bulunabilirse Tecrübeli bir kaleci ve sagbek(yedek)