Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

holigan5565

aslında söylenecek çok şey var ama transfer politikası ve kulüp yönetimi hakkında ben söyleyeceklerimi sona saklıyorum transferin sonu gelince eleştirilecek çok şey olacak

Ollivanders

lig başından bu yana transfere ihtiyac oldugu belliydi.Buna ragmen yeterli transfer çalışmasını yapamayan , geçen 1 haftaya ragmen hala aceleci davranmıyoruz diyen yönetim basiretsizdir ,başarısızdır. Bu başarısızlıgın da sorumlusu yönetimdir. Boyle amatörce yönetim olmaz , olamaz. Kim transfer yaptı diyebilirsiniz. Haklısınız. Ancak bizim yapacagımız en başından belliydi. Yazık günah değil mi ümitlenen bunca insana. Yazık değil mi verilen onca emege.

red_white

bari çarşamba diye açıklama...

Gaziosmanpaşalı3455

5 tane alacağına 2 tane al ama sağlam al .sezon başında yapılanlara bakıyoruz ziyanlık yazık günah şimdide aynısı olacak gelecek bi sürü ya çapulcu yada içi geçmiş..ayıklam sezon sonu pirinçin taşını

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serpico - 28 December 2011, 23:31:11
lig başından bu yana transfere ihtiyac oldugu belliydi.Buna ragmen yeterli transfer çalışmasını yapamayan , geçen 1 haftaya ragmen hala aceleci davranmıyoruz diyen yönetim basiretsizdir ,başarısızdır. Bu başarısızlıgın da sorumlusu yönetimdir. Boyle amatörce yönetim olmaz , olamaz. Kim transfer yaptı diyebilirsiniz. Haklısınız. Ancak bizim yapacagımız en başından belliydi. Yazık günah değil mi ümitlenen bunca insana. Yazık değil mi verilen onca emege.

Selim, transfer yapılacak, birkaç gün içinde netleşir isimler. Ha, seni, beni tatmin eder mi bilemiyorum ama sonuçta bu takıma Murat Ceylan dışında 4-5 oyuncu daha alınacak. Ama bunlardan birisi Bobo değil, hiç düşünülmemiş zaten.

kalptenþimþek

Shane_Falco

Biraz futbolun içinde olan,Türk futbolunu takip eden hangi takımın ne kadar geliri ne kadar gideri olduğu konusunda biraz fikri olan her insan bizim Bobo'yu transfer edebilme gibi bir ihtimalimizin olmadığını bilmesi gerekir.

Bursa 2 sezon önce şampiyon oldu şampiyonluk primini aldı.Şampiyonlar ligine katıldı katılım parasını aldı.Geçen sezon ligi 3. bitirdi.Sezon başlarında şampiyon oldukları için havuzdan biraz daha iyi para alıyorlar.Bu 2 sezonda aldığı her galibiyetten prim aldı.Sercan ve Volkan Şen'i hatırı sayılır fiyatlarla sattı.Son 2 sezonda bir çırpıda bu kadar gelir elde ettiğini saydığımız bir takım bile  çok ihtiyacı olduğu Bobo'yu almaya çalışırken maliyetinden şikayet edip bin takla atıyorsa fiyatı düşürmek için çırpınıyorsa bizimde biraz gerçekci olmamız gerekli arkadaşlar.

İlk çıktığı gün bile gerçekci olmayan bu transfer sitedeki bazı arkadaşlarımız için hayal bazılarımız için hayal dahi değildi...

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: samsuni - 28 December 2011, 23:34:48
Selim, transfer yapılacak, birkaç gün içinde netleşir isimler. Ha, seni, beni tatmin eder mi bilemiyorum ama sonuçta bu takıma Murat Ceylan dışında 4-5 oyuncu daha alınacak. Ama bunlardan birisi Bobo değil, hiç düşünülmemiş zaten.

ha şunu söyleyelim holoskoda değill::):):):)

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 28 December 2011, 23:34:48

abi inşallah öyledir. Ama hani benim sitemim sistemli olamamaya. Bu kadar zor mu olmalı transferler abi veya bu kadar geciktirilmeli mi? İmrenilen takım olamıyoruz bir türlü.

mehmet yılmaz

Haklısın, ama zor durumdayız ve eminim muhtaç olduğumuz için bundan istifade edip, fiyat artıranlar bile vardır.
Ayrıca Süper Lig kulüplerinin çoğunun özellikle Lig Tv gelirlerindeki düşüş nedeniyle bir darboğazda oldukları da kesin. Bir Gaziantep'in takımın belki de tek farklı adamı Olcan'ı ligdeki konumu ortadayken satması boşuna değil. Geçen sezonlardaki gibi çok sayıda oyuncu değişimi olmuyor, BJK bile personeline kontörlü hat veriyormuş, tasarruf tedbirleri alınmış. Dolayısıyla Bobo'ya verilecek parayla iki iyi oyuncu almak ( tabii Bobo kadar faydalı olabilecek isimler bulabilmek kaydıyla ) çok daha mantıklı.

Ollivanders

Bobo konusunda hemfikiriz Mehmet abi. gerçekleşirse iyi transfer olur ama bu seneki şartlar düşünüldüğünde çok zor hatta imkansız bir transfer olarak görülüyor. Bobo yerine iki etkili forvet kesinlikle çok daha mantıklı.

Gaziosmanpaşalı3455

NETLİK KAZANAN YOK
Kırmızı-Beyazlılar'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'a bir haftadır karargah kuran Başkan Kazım Yılmaz ve Genel Manajer Adnan Sezgin, gün boyu takıma katmak istedikleri oyuncu, menajer ve kulüp başkanlarıyla görüşüyor. Ancakm şu ana kadar yapılan görüşmelerde, "Alındı" denilecek kadar netlik kazanan bir oyuncu olmadığı öğrenildi. Görüşmeler de sadece prensip kararları alındığı bildirildi.
BU SEZON PARA GEÇMİYOR
Transfer sezonunun çok çetin ve çekişmeli geçtiğini ifade eden Başkan Kazım Yılmaz,"Bizim listemizde bulunan futbolcularla tek tek görüştük. Çoğuyla prensipte anlaştık. Menajerleri ve kulüp başkanlarıyla görüştük. Bütün takımlar transfer yapmanın peşinde. Maddi sıkıntı içinde olan kulüpler para konuşmuşyor. Talip olduğunuz futbolcuya bir başka kulüp takas öneriyor. Bu da özellikle bizim işimizi zora sokuyor. Acale etmiyoruz. 2-3 gün içinde bombaları patlatacağız" dedi.

samsunluhakan

aceleye gerek yok lig bitince yaparız nasılsa transferleri nisanda bitecek nasıl olsa lig  :kafa:

55_OrHaN_55

artık "bomba patlatmak" cümlesini kullanmasınlar. gına geldi.

Gaziosmanpaşalı3455

trabzon_spor i.t.o.ş bari biraz stres atalım