Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

fanatik

Alıntı yapılan: samsuni - 28 December 2011, 16:34:57
Arkadaşın dediğini doğru olduğuna inanmıyorum ben.
Parası verilmiş bir adamı da kimse aramaz zaten, o iş bitmiştir, anlaşılmıştır çoktan.
Ama her iki kulübün pazarlık aşamasında iki taraf da devreye girebilir pekala, bunu biz de Holosko için yapabiliriz.

Hocam bunda haklısın bir başkası yapabilir buna birşey demem ama konuştuğumuz kişi Ertuğrul eğer Samsunu gerçekten seviyosa Samsun'un durumunu düşünüp bunu yapmamalı adamlık bunu gerektirir

Ahmeti

Ertuğrul hocam fazla karıştırma ortalığı sezon sonu senide alırız buluşursunuz Bobo ile.

AntZ

Alıntı yapılan: fanatik - 28 December 2011, 16:40:35
Hocam bunda haklısın bir başkası yapabilir buna birşey demem ama konuştuğumuz kişi Ertuğrul eğer Samsunu gerçekten seviyosa Samsun'un durumunu düşünüp bunu yapmamalı adamlık bunu gerektirir

Önce Bursayı düşünmeli, ekmek yediği kulübün çıkarlarını önde tutmuyorsa adam değil zaten. Eski takımına karşı oynayan futbolcularda çıksın takır takır oynasın, helal olsun derim sadece ama bazıları gibi sevincini abartmasın.

samsunlu_alemdar

ertugrul luk bir durum yok ki ortada arkadaşlar..bursaspor un puan durumundaki yerine bir bakın nerdeler? boboyuda tanıyo edio istemekte haklılar... turkıyede adamlıgını kanıtlamıs adamlardan bırısıdır ertugrul hoca gerek futboluyla gerek hocalıgıyla... once petkovıcı elıstırelım sonra dısarıya donelım....

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: fanatik - 28 December 2011, 16:40:35

Ona yakışan bellidir ama bize yakışan da duyduğumuz ilk dedikoduda adam harcamamak olmalıdır, bizim adamlığımız da bunu gerektirir diye düşünüyorum değerli arkadaşım...
Bekleyelim, görelim..

kamuri

ligdeki puan durumuna bakarsak ertuğrul hocanın şu pozisyonda samsunu pek düşüneceğini  sanmıyorum hele tagoe ve insua ile yollar ayrılmışken yani bi forvete ihtiyaç duyduğu kesin bursanın ertuğrul hocada tabiki bursasporu düşünecek gayet normal bu da

ChucKeR

şenolcan hakkında bilgi isteniyor . geçen sene antep maçlarını çoz izledim. şenolu tolunay aldı. sol bek oynuyor. sakatlık falan olduğunda stoper de oynamışlığı vardır. şimdi stoper oynadı denince aklımıza hücuma çıkmaz gibi bi izlenim geliyor ama bek oynadığında hücumlara katkısı da yeterli seviyedeydi. abdullah sol bekte hücum ağırlıklı ivan'ı tercih ettiğinden gönderebilir.
kısacası katkı sağlayacaktır. yenalla ergünü üstüste koy 2'si anca bi şenol eder. belki de etmez.

mehmet yılmaz

Şenol, transferi olursa çok iyi bir iş yapmış oluruz.
Antalya'dan beri takip edip beğendiğim bir oyuncuydu Şenol Can.
Kademeyi bilen, soğukkanlı, tecrübeli bir oyuncu. Ergün'den ve Yenal'dan iyi olduğu kesin. Direkt oynar bizde alınırsa.
Antep niye satar böyle bir adamı? Mesela bizde geçen yıl Anıl vardı, Kalpar'a uymadı yolladılar çocuğu,kötü olduğu için değil, sisteme uymaz, hocasıyla anlaşamaz, futbolda bu gibi şeyler gayet doğaldır.

samsunlugurbetci

Bazı abiler bobo bizde diyor. Ama bursaspor sitesi Bobo bitti diyor  :o

http://www.bursasporluyuz.net/bursaspor-bobo-yu-bitirdi.html

2 yılıık 2.8 milyon Euro

Desiqner

kýzýlyýldýz55

imzayı görmeden inanmam bu memlekette x takıma transfer oldum diyip  forma giyip ertesi gün başka takıma imza atanlar var

kamuri

şenolcan sol beke ilaç olur ya çok iyi futbolcu

Ollivanders

kuzey55

soğudum bu bobodan ya gına geldi artık :)