Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

ercan0655

Ahanda bir  boş lafta benden yahu takımda iyi oyuncu alacak para var mı sonra gene battı balık olayı olmasın, nerden gelecek bu paralar.....

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: ercan0655 - 21 December 2011, 15:07:50
Ahanda bir  boş lafta benden yahu takımda iyi oyuncu alacak para var mı sonra gene battı balık olayı olmasın, nerden gelecek bu paralar.....

Kazım Başkan her seferinde para sorun değil diyor iş adnan sezginde bitiyor, pahalı yada ucuz Adnan Sezgin verecek listeyi Kazım Başkan da alacak, hem süper ligdeyiz artık ben süper ligde kaldığımız sürece paranın sorun olabileceğini zannetmiyorum.

Nuri Asan

Kodalak

Desiqner

Nuri Asan

Dedikodu yapalım dedik :)
Ah ben Hakan'ı gönderen zihniyete ne diyeyim  ki!

Kodalak

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 21 December 2011, 15:21:40
Dedikodu yapalım dedik :)
Ah ben Hakan'ı gönderen zihniyete ne diyeyim  ki!

bi an sevindim  :D

cezayir55

orduspor hernan crespoyla anlasmis :)

SSKLA

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 21 December 2011, 18:16:57
Bir halt olmaz ondan.

Adamı karalamaya gerek yok.Kaliteli bir isim biraz form tutarsa oldukça gol atar.Sezon başında eğer Bance'nin yerine bizde o olmuş olaydı 7-8 gol atmıştı şimdiye kadar

samuray

bize sorunlu futbolculardan hayır gelmez şurda bakıyorum kaç sayfa lincoln nonda tartışası gündeme koymak bile hata bence lincoln g.s.de bile sorun çıkaran şımarık  yaramaz noda zaten bitmiş 6 aydır tops oynamayan adamı alacaz saçmalık ya iki günde 14 sayfa olmuş transfer dedikodu sayfası ama ortada sağlam kaynaktan alınan tek bir transfer haberi yok

SSKLA

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 21 December 2011, 19:43:01
Adamı karalamaya gerek yok.Kaliteli bir isim biraz form tutarsa oldukça gol atar.Sezon başında eğer Bance'nin yerine bizde o olmuş olaydı 7-8 gol atmıştı şimdiye kadar

Bana kalırsa nondayla aynı konumdalar ikiside 2 yıldır top oynamıyor. Ayrıca Nonda hiç değilse Türkiyeyi biliyor.

Kaya

Şu başka takımların transfer haberlerini burada paylaşmasak.İlgili kulüplerin başlıkları mevcut sonuçta

Ayberk

Bize Sihirli Değnek lazım zzzzz

celebi

ben bu topiçin hiç bit işe yaramadığını düşünüyorum.