Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

amisos55

Psikopat etti bu takım bizi yeter daa sabah noter açılınca attırın imzaları...

55__Gurbet__55

Frankfurt´un resmi sitesin´den anladigim kadar muhtelemen biz Gekasla görüsmek icin izin aldik. Sanirim Yönetim Gekas ile anlasirsa Frankfurt pek fazla problem cikarmaz. Sezon basinda Lazara 600.000 €, Bahia´ya 2.500.000€ verenler Gekas icin 1.000.000€ verir. Gekas´la anlasilmissa Transfer tamam.

FaTiH_HaN

İmzaların yarın atılacağını düşünürsek şu anda söylentilerin havada uçuşması gerekiyordu bir gariplik var biz bu değiliz  :D

Mert

Sadece murat ceylanı transfer ettik 139 sayfa oldu.Millet o mu geliyor şu mu gelecek acaba diye diye yoruldu artık en güzeli yarını bekleyip görmek.Ligin başında heyecan vardı hepimizde bir umut vardı (ki hala var) fakat tahminim herkesin takımın bu gidişatından dolayı olacak ki üzerinde bir yorgunluk var.Bir de sanırım hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz.

silopilimuhsin

size saçma gelebilir ama keşke tabata alınsaydı

Desiqner

Yarın dananın kuyruğu kopuyor bakalım ne olacak...

LisandroLopez

Saçma falan gelmez Tabata bu takımı tek başına ligde tutabilcek kapasitede bi oyuncu.
Tam da aradığımız kan, çünkü topu alıp sorumluluk alacak oyun kuracak oyuncumuz yok.
Çok isterdim Tabata yı..

Mert

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 05 January 2012, 00:05:05
size saçma gelebilir ama keşke tabata alınsaydı

Neden saçma gelsin aksine çok faydalı bir transfer olur.Hatta sürpriz bile olabilir.Muhsin abi yoksa duyum falan mı aldın :)

5trawberry

Aynen öyle Tabata çok yararlı olabilirdi, Matias Delgado 'da olabilirdi.

GurbetciFanatik

Tabat orta alana aradigimiz Beyin bile olabilirdi.
ama maaliyeti cok yüksektir bence suan zaten yanilmiyorsam Katar da oynuyor.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: 5trawberry - 05 January 2012, 00:12:01
Aynen öyle Tabata çok yararlı olabilirdi, Matias Delgado 'da olabilirdi.

Delgado Dubai de paranın köküne vuruyor ;D
izliyorum şuan şu takımda olsaydı rahat 10 puan fazlamız vardı

55__Gurbet__55

Tabata en azindan Dominguez´den iyi oynar hem duran toplari´da iyi kulanan birirsi. Faydali olur.

Delgado demeyin insan istemese bile hayal ediyor. Ufff manyak olurdur

5trawberry

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 05 January 2012, 00:13:46
Delgado Dubai de paranın köküne vuruyor ;D
izliyorum şuan şu takımda olsaydı rahat 10 puan fazlamız vardı

Herşey paranın köküne vurmak değil aslında. Bance'de köküne vurdu, Samsun'a geldi.
Uğraşılsa Delgado'da alınabilirdi.
Kazanacağını kazandı zaten, Dubai'dekilerde para saçıyo zaten, elden kaçıyo diye üzülmezler. :)

kuzey55

tamam artık 10 sayfada hiç ortada fol yumurta yokken tabata için tartışız.

ngonge

Yarın sanırım hangi 3 oyuncu geleceği belli olacak.

Holosko gelir mi bilmiyorum ama eğer Holosko'nun alınma ihtimali varsa bence BJK bize GS maçımızdan önce vermek isteyecektir.

Benim tahminim; Theo Weeks, Uğur Boral ve Holosko anlaşılan oyuncular.

Niculae de olabilir ama Gekas gündemde ise Gekas olayı kesinleşmeden alınmaz Niculae, alternatif olarak bulunduruluyordur...