Yarın stadyum'da DİKKAT..!!!

Başlatan Serkan, 07 December 2011, 20:12:23

« önceki - sonraki »

Serkan

İçeriden aldığımız bilgilere gore yarın stad'da sigara içenler için emniyet tarafından özel birimler kurulmuş olup taraftarinimiza ceza verilmeye çalışılacak lütfen herkez arkadaşlarını eşini dostunu uyarsın

King Of The North

Emniyete para lazım galiba, şaka bir yana, tıkış tıkışken yanımda veya önümde biri sigara içtin mi boğulacak gibi oluyorum, sinirlerim bozuluyor haliyle, inşallah her stadta her zaman herkese uygulanır.

ErkÇay55

Antalya maçında yanımdaki iki kişi sigaradan dolayı uyarıldı.Yasak olduğu hatırlatıldı.hatta bazı taraftarlar polisle tartışmışlardı.

red_white

stadyumda maç öncesi duyuru yapılmalı ve belirli aralıklarla tekrarlanmalı.

Musti

Gençlerbirliği maçında ben de uyarı almıştım. Tribünlerde sigara içme yasağı bayağıdır var ama uygulanmıyordu. Bu sezon her şeyde olduğu gibi sigarada da tedbirler olağanüstü alınmış durumda.

AntZ

Alıntı yapılan: Umut - 07 December 2011, 23:42:16
Antalya macinda kuzenimin arkadasi 70 lira civari ceza yemisti. Dikkat etmek gerek.

Çokmuş, bunun sezonluğu, kombinesi yok mu? Ver 1000 TL sezon boyu iç  :evet:  :ok

feveran

celebi

BENCE OLAYA kötü yada karamsar bakmak yanlış. doğru olan bir uygulama.

özkan

Şu ülkede ikilikle uygulanan kurallara hastayım,tam bir hukuk ülkesiyiz.Dün özetlerde bile bizim için fenerede koy tezahüratları kırıla gidiyodu valla.Bu koyma işi bi bize yasak herhalde ?

Burak

Uygulama doğru çifte standart yanlış kurallar sadece Samsun 19 Mayıs stadında uygulanabilir olmamalı !

fat55

tribünde tsli emniyet olduğu müddetçe kurallar her zaman samsun da en sıkı ve sert bir şekilde uygulanır.adam maça bördö mavi tesbihle geliyor inadına yapar gibi.

fat55

sadece55

Bence çok doğru bir uygulama.Şahsen ben sigara içmiyorum kimsenin dumanını çekmek zorunda da değilim.

Serkan

Yahu uygulama doğru yanlış o bizi ilgilendirmez; arkadaşlarımız ceza yemesin derdindeyiz.

FaTiH_HaN

Süper ligden düşmeden önceki senelerden biriydi tam hatırlamıyorum 2003-2004 sezonu olabilir, içerde Gaziantepsporla oynuyorduk 2-1 kazanmıştık, belediye evleri kale arkasındaydım, dk 70 lerde maraton ve şehir tarafı kale arkasından bildiğin fabrika bacası gibi sigara dumanı yükseliyordu :) bende rahatsız oluyorum sigara dumanından ama tribünler sigara kültürünün olduğu yerler bence serbest olması lazım  :)