GAZİANTEP'E GİDİYORUZ...!

Başlatan Serkan, 01 December 2011, 16:19:50

« önceki - sonraki »

maviay55

hayırlı yolculuklar şimdiden..bu kötü günlerde 3 puanla dönün inşalalh  :_nazar

ahmetsefa55

valla abi ben böyle buldum ama sercan daha iyi bilir ona bir sormak lazım  ;)

Ayberk

Abi metro da dahil Tokat'tan gidiyor. Ankara'dan katılacaklar ve Erdal Merzifon'da ekibe katılabilir, sanırım en mantıklı ve makul olanı bu

CurvaSs

Alıntı yapılan: Ayberk - 01 December 2011, 17:14:02
Abi metro da dahil Tokat'tan gidiyor. Ankara'dan katılacaklar ve Erdal Merzifon'da ekibe katılabilir, sanırım en mantıklı ve makul olanı bu

sercan reyis yozgat üzerinden demiş. yozgat üzerindense kırıkkale-yozgat arası bilet fiyatları 15 lira yalnız tek sefer sabah 10'da. yani 12 gibi yozgat'ta olacağım. o saatten geceye kadar ne yaparım oralarda bilmiyorum ama bi' şekilde halledeceğiz. ankara'dan katılacaklar varsa beraber gidebiliriz yozgat'a. :D

FaTiH_HaN

Otobüs firmasına göre değişiyor güzergah, sivas üzerinden giden firmalarda var yozgat üzerinden geçenlerde var, ama varış süresi olarak farketmiyor.

maraton

doğaç alkan 1 kişi (sober 55)

CurvaSs

1-erdem denizci
2-kaya
3-kaya2
4-kaya3
5-sober55

fat55

ankaradan gerekirse yozgat a gidelim ekibe katılalım.var mısınız başkentli samsunsporlular?

CurvaSs

Alıntı yapılan: fat55 - 01 December 2011, 17:33:52
ankaradan gerekirse yozgat a gidelim ekibe katılalım.var mısınız başkentli samsunsporlular?

bana her türlüsü uyar.

feveran

##kdc##

yarın gidilecek niye bu liste hareketlenmiyor  :o
@feveran; Abi benim dersane var ya ben bu sene deplaseleri bay geçicem malesef  :(

Sercan

Arkadaşlar ben gittiğim otobüs firmasına göre söyledim Yozgat'tan geçiyor diye,  tabi buna otobüslerin yolcu alma durumunu da katmak lazım. Başka en yakın hangi güzergahdan gidilir bilmiyorum tam olarak, ancak bir de Tokat üzerinden gidilmesi lazım..

ahmetsefa55

iyi de kimse ismini yazmıyo nerdesiniz beyler ?

feveran

Alıntı yapılan: muhalif - 01 December 2011, 19:43:36
iyi de kimse ismini yazmıyo nerdesiniz beyler ?

bende fatih han nı merak edıyorum lısteye adını yazacakmı her yorumda var maş..

Ayberk