samsunspor.biz 7. yılında

Başlatan mehmet yılmaz, 26 November 2011, 06:06:57

« önceki - sonraki »

ali ihsan

jean

vakit nede cabuk geciyor neler oldu neler bitti 7 yilda bende bayagidir uyeyim ins daha guzel gunler goruruz hep birlikte teoman abinin ruhu saad olsun

##kdc##

Nice birlik beraberlik kardeşlik dolu senelere inş. Hepimizin hayatında çok önemli bi yere sahip olduğu kesin sitemizin. Her yaş gurubundan abimiz kardeşimiz imkan bulduğu her saatte girip birşeyler paylaşıyor.
Bende üye olduğumdan beri bir günümün büyük çoğunluğunu site başında geçirenlerdenim. yeri geldi bannlandık siteden  :deli: yeri geldi kalp kırdık (affola)
Ayrıca ss.biz le tanışmama vesile olan Ahmet Sefa kardeşime de tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum  :kanka: :-*

epçeli köylü

Dostluğun,kardeşliğin, görüşlere saygılı olmanın ve örnek bir taraftar sitesi olmanın 7. yılı.Nice 7. yıllara inşallah....

maviay55

Ekrem

ibrakadabra55

Nice yıllara inşAllah 10. yılımızda şampiyon oluruz ! :D

Forvetim

Hepimiz adına Samsunspor adına hayırlı geleceklere inşallah. bunca insanın burada kalpten buluşmasına vesile olan Muhammet kardeşimiz, nur içinde yat.

Gorkem

cgr

Belki ukalalık yapıyorum ama Samsun'da tekrar Samsunspor'un var olduğunu, şehri harekete geçirdiğimizi düşünüyorum bu son 3-4 sene içerisinde...

Belki başlarda Rahmetli Teoman Abi bile bu kadar büyüyüp, insanların günlük hayatlarını burada geçireceğini düşünmemiştir. İnanın bu günleri gördükçe daha rahat uyuyordur Teoman Abi,

İyi ki varsın Samsunspor.biz... Nice kardeşlerimizi gerçek Samsunsporlu yapmak dileğiyle...

Lusage

burakbas

Nice mutlu Kırmızı - Beyaz Senelere...  :_nazar samsunspor_x

CurvaSs

Kaya

Söyleyecek o kadar çok şey var ki aslında...

İyi ki varsın samsunspor.biz

ALLAH senden razı olsun Teoman abi...

King Of The North

7.doğum günün kutlu olsun samsunspor.biz, bu ailenin sıradan bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum, M.Teomon TAŞ'ı bir kez daha rahmetle anıyoruz...